Mi lenne ha a Mi hazánk kerülne kormányra?
Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne.2022. júl. 22. 15:15
21/25 anonim válasza:
20 Az ex kommunistákat most fideszeseknek hívják, őket kwll okolni
22/25 anonim válasza:
A hsz-ek alapján, valójában minden mihazánkos azt akarja, hogy valaki agyonverje a cigányokat.
(Helyettük, mert ők túl gyávák/gyengék hozzá)
A mihazánkosoknak erről szól az élete? Rettegnek a cigány faluban, és arról álmodoznak hogy valaki majd megveri a cigányokat?
Ez primitív és szánalmas, egyben undorító.
Ettől éreznék magukat büszke magyarnak? Mintha arról beszélnének, hogy xy magyar szuperhős egyedül elpusztította egész romániát, de úgy hogy még az arabok is kaptak belőle.
A weblap moderátor is mihazánánkos, úgy látom...
23/25 anonim válasza:
22 Te megtestesíted egy tipikus *aromarcú fogalmát,én sem vagyok abban a helyzetben,de elképzelni is *ar lenne ,ha ilyen környezetben lennék gyerek magyarként.
25/25 KTP 3.0 válasza:
Végre béke, igazság és jó lét lenne
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!