Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha a Mi hazánk...

Mi lenne ha a Mi hazánk kerülne kormányra?

Figyelt kérdés
Szerintem jó lenne.

2022. júl. 22. 15:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Templárra én is emlékszem. Sajnos személyesen nem ismertem, mert fiatalabb vagyok, de mesélték, hogy a cigányokat úgy verte agyon, nyikkanni nem volt idejük. :)
2022. júl. 22. 15:36
 12/25 anonim ***** válasza:
37%

"Keddves kérdező, te utolsó náci szardarab, tényleg szívesen látunk a holnapi prájdon."

Remélem hamarosan betiltják a prájdotok és a buzulásnak még a gyanúját is halálbüntetéssel fogják sújtani, mint Iránban. :)

2022. júl. 22. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
46%

"Remélem hamarosan betiltják a prájdotok és a buzulásnak még a gyanúját is halálbüntetéssel fogják sújtani, mint Iránban. :)"

Ezt én is támogatom.

2022. júl. 22. 15:38
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Hűhh, az öreg Templár. Vol hogy kiment a cigánysorra tömegverekedéshez egy cigányt ütött meg, az vitt magával még hármat a többi meg szétszaladt. Mai rendőrök meg...
2022. júl. 22. 15:43
 15/25 anonim ***** válasza:
41%
Hát ez tény, hogy ezek már nyámnyila szardarabok. Van amelyik nem is katonaviselt.
2022. júl. 22. 15:45
 16/25 anonim ***** válasza:
31%
Boldogság és szeretet.🙏
2022. júl. 22. 16:06
 17/25 progizo ***** válasza:
36%

Én azt várom el a Mi Hazánk Mozgalomtól,

- hogy a magyar nemzetnek végre adják vissza a nagyságát és büszkeségét, önbecsülését;

- hogy ne csak valami "határok fölötti" nemzetegyesítés legyen elszakított területeinkkel és nemzetrészeinkkel, hanem konkrét területi revízió;

- hogy újraélesszék régi jó vállalatainkat az iparban, mezőgazdaságban, és ne csak az itteni multik legyenek magyarnak hazudva;

- hogy végre valóban rend és biztonság legyen ebben az országban és a bűnözőkre kellő szigorral sújtson le az igazságszolgáltatás, és se politikus, se cigány, se más ne bújhasson ki ez alól.

Dióhéjban ez az, amiért rájuk szavaztam.

2022. júl. 22. 16:32
 18/25 anonim ***** válasza:
37%

Ezt gondolom:

* A halálbüntetésről csak beszélnének, nem engedné sem az EU, sem a NATO.

* Mivel az EU érdemén felül népszerű, azért a népszavazás vagy nemzeti konzultáció eredménye miatt nem lépnének ki.

* A határvadászokat átneveznék határőröknek, csendőrséget állítanának fel.

* Betiltanák a melegfelvonulást, pride hónapot.

* A cigányokat valóban üldöznék, még a becsületeseket is bűnözőként kezelnék. Az EU-nak hirtelen fontossá válna a nemzetiségek helyzete.

* A szibériai bérrabtartásnak lőttek, ezért itthon nehezítenék meg még inkább a rabok helyzetét.

* Az EU és a baloldal visszasírná Orbánt. De hiába, mivel koncepciós per eredményeként hosszú időre bebörtönöznék. És Gyurcsány is kapna egy hosszabb gondolkodási időt, hogy rájöjjön, hol rontotta el.

2022. júl. 22. 16:51
 19/25 anonim ***** válasza:
82%
Visszajutnánk kultúra szinten valahova a '40-50-es évekbe. Az életszínvonal hasonlóan rossz lenne, mint most. Előrébb nem lennénk, tán még a mostaninál is rosszabb lenne a helyzet, pedig az már kemény... bár részben valahol ők is a narancsot szolgálják, így nem tartok tőle,hogy önállóan engednének nekik bármit is.
2022. júl. 22. 17:08
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha múltidézést szeretnél ott vannak az echte balos kerületek,13ker,Újpest stb. Az összes egy köpedék BP kerületi szégyenfoltjai a másfél méteres gaztengerrel és omladozó kommunista épületekkel az élen.🤷 A sok libbant mégis vissza válassza azokat ,akik *art sem csinálnak már évtizedek óta.
2022. júl. 22. 17:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!