Mi lenne ha a Mi hazánk kerülne kormányra?
"Keddves kérdező, te utolsó náci szardarab, tényleg szívesen látunk a holnapi prájdon."
Remélem hamarosan betiltják a prájdotok és a buzulásnak még a gyanúját is halálbüntetéssel fogják sújtani, mint Iránban. :)
"Remélem hamarosan betiltják a prájdotok és a buzulásnak még a gyanúját is halálbüntetéssel fogják sújtani, mint Iránban. :)"
Ezt én is támogatom.
Én azt várom el a Mi Hazánk Mozgalomtól,
- hogy a magyar nemzetnek végre adják vissza a nagyságát és büszkeségét, önbecsülését;
- hogy ne csak valami "határok fölötti" nemzetegyesítés legyen elszakított területeinkkel és nemzetrészeinkkel, hanem konkrét területi revízió;
- hogy újraélesszék régi jó vállalatainkat az iparban, mezőgazdaságban, és ne csak az itteni multik legyenek magyarnak hazudva;
- hogy végre valóban rend és biztonság legyen ebben az országban és a bűnözőkre kellő szigorral sújtson le az igazságszolgáltatás, és se politikus, se cigány, se más ne bújhasson ki ez alól.
Dióhéjban ez az, amiért rájuk szavaztam.
Ezt gondolom:
* A halálbüntetésről csak beszélnének, nem engedné sem az EU, sem a NATO.
* Mivel az EU érdemén felül népszerű, azért a népszavazás vagy nemzeti konzultáció eredménye miatt nem lépnének ki.
* A határvadászokat átneveznék határőröknek, csendőrséget állítanának fel.
* Betiltanák a melegfelvonulást, pride hónapot.
* A cigányokat valóban üldöznék, még a becsületeseket is bűnözőként kezelnék. Az EU-nak hirtelen fontossá válna a nemzetiségek helyzete.
* A szibériai bérrabtartásnak lőttek, ezért itthon nehezítenék meg még inkább a rabok helyzetét.
* Az EU és a baloldal visszasírná Orbánt. De hiába, mivel koncepciós per eredményeként hosszú időre bebörtönöznék. És Gyurcsány is kapna egy hosszabb gondolkodási időt, hogy rájöjjön, hol rontotta el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!