Ebben a videóban azt mondta Orbán hogy kizárt hogy megszorítások legyenek. Akkor miért vannak mégis?
Fideszesek nagy része most is örül és boldogan újraválasztaná OV-t bármikor. Nem érdekli őket, ha nincs pénz kaját, vagy fűtésre.
Egyébként szokásosan a leghangosabbak, hogy drága királyunk nem tehet róla, sem a pártja: csúnya EU, Brüsszel, háború (ami nem nálunk van, persze hatással van azért), Soros, ja meg Gyurcsány és a baloldal, akiknek kb. semmi erejük, beleszólásuk nincs a politikába már 13 éve lassan. Kihagytam valamit?
1: a kata bedöntésben pl. mi nem érint? Tisztában vagy azzal, hogy emiatt egy rakás szolgáltatás drágulni fog, ami téged is érinteni fog az árak emelkedésében?
Vagyis ez nem csak a katások szivatása, hanem egy általános megszorítás, amit át fog terjedni a szolgáltatások árán keresztül egy rakat termék és szolgáltatás árába.
5-ös Majd megérzik a megmondó emberek is :)
Hiába mondod mert míg maguk nem tapasztalják meg a drágulást addig nem hiszik el.Már drágult pl.a műkörmösöm holott akkor még nem volt ez a kata dolog:) Nem tudom mennyi lesz ezután.Ez csak egy példa a sok közül ami még az emberekre vár.Többi szolgáltatás is drágulni fog.
Tudom hogy falrahányt borsó:) Mint a szektások annyira elvakultak egyesek.
Szomszédom is élő példa erre:)
Szánalmat érzek ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!