A Fidesz bekeményített, 10 millió helyett 40 milliót is visszafizethetnek a CSOK-osok akik nem teljesítik a feltételeket, szerinted ez korrekt?
#10 ha elolvasod a szabályokat akkor elég egyértelműen tudod rá a választ...
Addig is nincs mese gyerekek, ha felvettétek a csokot akkor tessék szorgalmasan kefélni 😂
"ha elolvasod a szabályokat akkor elég egyértelműen tudod rá a választ"
A szabályban az volt, hogy egy férfi egy nő és 3 gyerek.
De a mai világban, az EU-ban már mindenki maga dönti el hogy férfi vagy nő.. ezt a Fidesztől tudom. Teljesen lényegtelen minek törzskönyveztek, változtathatsz rajta.
Ha szerzek egy igazolást egy libsi orvostól (mondjuk német vagy svéd orvostól), hogy nemi átoperáláson vettem részt, de komplikációk léptek fel a műtét közben és nem sikerült, akkor én is írhatok egy szívbemarkoló levelet Novák Katalinnak, és megkapom a méltányosságot?
A büntetőkamat az alapkamathoz van kötve, ha jól emlékszem 5x szorzóval. Nyilván nem volt gond vállalni, amíg 1% volt az alapkamat. Most, hogy 10% lett, így már nem olyan vicces.
Kb mint a devizahitelnél az árfolyamváltozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!