Az ellenzék eleinte azon lovagolt, hogy a rezsicsökkentés tönkreteszi az országot. Most meg sírnak, hogy megszünt?
Kit érdekel az ellenzék?
A szakértők elmondták az elmúlt években, hogy lehetne sokkal értelmesebben is csinálni.
Most is azt mondják, hogy lehetne értelmesebben csinálni.
De a szent kormány senkire se hallgat. Meg lehet nézni mit hoztak össze az elmúlt 2 hétben, és mindenki eldöntheti, hogy jól csinálták-e vagy sem.
Ahelyett, hogy szajkózod a kormány progpagandát szabad gondolkodnod is.
Ajánlom, hogy nézd meg a rezsi csökkentés(amikor elméletileg bevezeték) előtti és utáni befizetett csekkedet. De ne a papírt amire rá vannak firkálva a számok.
A másik..Amúgy azon már elgondolkodtál, hogy egy olyan országban élsz, ahol a bérminimum kb a rezsidet fedezné, már ha nem lenne az állítólagos rezsi csökkentés.
És azon, hogy a fidesz eddig azt mondta ,hogy megvédi a rezsi csökkentést és gáz is van elég, majd az Unió nem küldi a pénzt és rögtön emelkedik a rezsi.
Azon, elgondolkodtál, hogy a haverja aki egy Gázszerelő az ország egyik leggazdagabb embere lett pár év alatt?
De 12 év alatt ,még mindig nem euróval fizetünk, viszont Románia már igen.
Amíg a sok fideszes azért a sz.ros 300ft-os vizit díjért panaszkodott, most nem tudok elmenni 10.000 ft alatt orvoshoz csak több hónap múlva.
Képzeld, kértem időpontot vérvételre ,kaptam 1 hétre rá. Majd az eredményem megjött 2 napra rá,de a házi orvosomat 2 hete nem érem el ,mert ha fel is veszik akkor csak az asszisztens és ő mindig azt mondja hogy holnap telefonáljak..3 nap alatt lemondtam arról hogy egyáltalán rá néznek. Bemenni nem lehet csak időpontra.(eddig ez 2 napot vett igénybe, max 3-mat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!