Miért gondolják a fideszesek, hogy aki nem ért velük egyet, az kizárólag baloldali és libsi lehet?
Figyelt kérdés
Rengeteg jobboldali, konzervatív ember él a környezetemben, akik utálják Gyurcsányt, de legalább annyira nem tartják jónak a fidesz politikáját sem. Akkor miért kell folyton libsizni?2022. júl. 21. 14:05
21/26 anonim válasza:
Pont ez az, hogy a progresszív ideológiákat fentről nyomatják. Lent meg hatás-ellenhatás keletkezik. Ez mind csak eszköz. A valóságban Orbán és Gyurcsány se hiszem, hogy utálnák egymást. Mindkettőnek kedvez a másik léte.
22/26 anonim válasza:
#20: Az LMP-t, a Jobbikot és a Mesterházy-féle MSZP-t is kicsinálta a DK. Ennyire volt lehetőség választásra.
23/26 anonim válasza:
22: az összekényszerítés miatt, erről beszélek, hogy a kényszerösszeállás miatt kellett egyezkedniük
A régi rendszerben simán lehetett volna pl. az LMP ezek ellen, mert nem volt győzteskompenzáció, egyedül indulva is lett volna esélye.
24/26 anonim válasza:
#23 A győzteskompenzációnál nagyobb gond az egyfordulós rendszer. Az, hogy már relatív többséggel is tarolni lehet az egyéni választókerületekben. Hiába írta itt valaki, hogy az meg régi, szocikra jellemző háttéralkuk melegágya volt, azért ennél a jelenlegi választási rendszernél mégiscsak jobb volt. Persze a legjobb lenne szerintem a több x-es szavazás az egyéni választókerületekben.
25/26 anonim válasza:
#16 Én azt figyeltem meg, hogy ilyen önállóan gondolkodókra még dühödtebben acsarkodik mindkét oldal.
26/26 anonim válasza:
#25 Én is. Ha olyat szólok hozzá, amiből kiderül, hogy mindkét maffiát rühellem, azt általában 0% környékére pontozzák. Ilyenkor bezzeg felpontoznak, mert nem ismernek magukra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!