Mit szóltok, hogy végül kiderült, hogy ez a "rezsicsökkentés korlátozás" lófax?
Figyelt kérdés
Nem a belengetett 270 Ft-os díjszabás lesz a 210-es limit fölött, hanem 70 Ft-os. A gázár is enyhébb valamivel, de a gáz az könnyebben helyettesíthető villannyal, mint fordítva.
Az ellenzék megint pofára esett?
2022. júl. 21. 13:13
11/51 anonim válasza:
Hülyegyerek! Van aki éves szinten 400 ezer forint helyett, EGYMILLÓ NÉGYSZÁZEZRET fizet majd a gázért! Te bolond vagy.
13/51 anonim válasza:
Én remekül röhögök a fideszjobbágyokon, ahogy szembejön velük a valóság és rádöbbennek, hogy az óvodások hisztidurcizásával egyenértékű rezsicsöki se tartható fenn a világ végéig :D
14/51 anonim válasza:
Még a limit feletti áramárral is a legolcsóbbak közt vagyunk Európában.
15/51 anonim válasza:
XD mindenhol felment a zabálnivaló ára nem csak nálunk,sajnos.
17/51 anonim válasza:
" Én megoldom visszaállok fa fűtésre. Veszek olcsóbb nyárfát. De másokkal mi lesz."
És hol fogod tartani azt a fát? Az udvaron vagy fészerben? Akkor ne lepődj meg, ha télen, amikor más nem tud fűteni, el fog tűnni a fád. A falopások nagyon fel fognak futni ott, ahol lehet fával tüzelni.
18/51 anonim válasza:
Felment igen csak ők megtudják fizetni te meg nem XD
Ez a gond ársapi a cs.farhátra ide vagy oda.A kutyának való nem embernek XD
19/51 anonim válasza:
"lófax"? Én nem így érzem, 130k-s villanyszámlám lesz, ez azért nem "lófax".
20/51 A kérdező kommentje:
Látom a fidesz-fóbiások majd szétdurrannak a dühtől.
2022. júl. 21. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!