Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen statisztikák vannak...

Milyen statisztikák vannak amiben világosan látni, hogy a Fidesz rosszul kormányoz 12 éve?

Figyelt kérdés

Tudnátok linkelni hiteles forrásokból, ahol egyszerű ember is látja mit mutat az ábra stb? Sajnos van egy fideszes rokonom...

Tudom már mindegy hisz 4 év újra... csak szeretném felnyitni a szemét valahogy.

Európai viszonylatos felmérések érdekelnek elsősorban. Köszi

2022. júl. 21. 12:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

"Melyik az a másik párt?"

Én kedvelem pl. MZP-t, ő tök normális fazon és nem balos legalább. Nem értem vele mi bajuk volt az embereknek mikor ugyanúgy jobboldali csak nem akarta ezt a sok rossz dolgot mellé. Meg nincs elhízva....

2022. júl. 21. 23:50
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

Az én környezetemben meg fideszes a túlsúly. Nem nagyon politizálunk, de tudom a legtöbbjükről, hogy Fidesz szimpatizáns. Ismerek ellenzékieket is, ők azok akik harsányan szídják a kormányt és O1G keretet raknak a profilképükre.

Hogy MZP-vel mi a gond, röviden: inkompetens. Hosszan meg hallgasd meg Puzsér adását, ő nagy híve volt, de kifejti miért csalódott benne.

2022. júl. 22. 00:06
 23/25 anonim ***** válasza:

De legalább nincs elhízva...😂😂

Meg is van az érv a fidesz ellen... Az idióta...🤣

2022. júl. 22. 01:49
 24/25 A kérdező kommentje:

Bocsánat de igen. Szerinted nem ciki, hogy elhízott disznók vezetik az országunkat? Ez milyen példamutatás? A legelhízottabb miniszterelnökök között van OV szerintem.

Aki ennyire nincs tisztában az egészséges étkezéssel az mivel van??????

Nézd már meg a hasát!! Ha nincs egészségügyi problémája akkor igenis ez nagyon gáz. Egy miniszterelnöknek oda kellen figyelnie magára.

2022. júl. 22. 20:14
 25/25 anonim ***** válasza:

#24. Sanszosabb, hogy gyógyszerek mellékhatása, mintsem szimpla probléma az étkezéssel, lol. Az érv egyébként nevetséges. A klasszikus példa szerint Hitler kitüntetett háborús hős volt, nem dohányzott, néha megivott egy sört, semmi több. Kortársai Roosevelt és Churchill voltak, láncdohányos, délig alvó, kövér alkoholisták (tudom, Roosevelt nem volt kövér). Akkor kit szeretnél vezetődnek? A dolog nem úgy működik, hogy aki neked jobban tetszik, az a jobb vezető, de majd ha kijárod a középiskolát, talán te is meghaladod ezt a szintet egyszer.

Ja, ha már itt tartunk. Orbánnak például öt gyereke van, a volt kihívójának hét. Az impotens Európa impotens vezetőinek hány van? Mekkora részük gyermektelen? Ha valami, hát ez árul el inkább sokmindent...

2022. júl. 22. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!