Érdemes most felvásárolni most minden fát amit csak lehet kapni a környéken, és majd később eladni a rászorulónak?
Figyelt kérdés
A fa ára minden bizonnyal követni fogja a többi energiahordozó felárait. Most nem olcsó, de minden bizonnyal majd ha a fagyhalál fenyegeti az embereket, akkor majd eszméletlen 5szörös árakon el lehet adni nekik, majd az unokájuk fizeti Münchenből, a halálra fagyó nagyi fáját.2022. júl. 20. 18:42
11/25 anonim válasza:
Elírtam igen. 36000 ről lett 60000 1köbméteres kaloda.
12/25 anonim válasza:
Már felment a fa ára, ha spekulálni akarsz, hamarabb kell ébredni.
13/25 anonim válasza:
Ha nem lehet majd kapni, akkor megy még feljebb is!
14/25 anonim válasza:
Fát lehet lopni is. Nem olyan mint a gáz. A felmegy az ára, majd kilopják az erdőket.
15/25 anonim válasza:
Nem fát, elektromos láncfűrészt, hogy csenbndesen lehessen lopni a fát, mivel már most nem igazán lehet fát kapni, legalább is felénk.
16/25 anonim válasza:
8#
Jelentsd a kérdést?😂
Micsoda dolog Manci mama elmúlt 32 évben tanúsított posztkádárista választói magatartását megkérdőjelezni?
17/25 anonim válasza:
Ha tudod hol tárolni, őrizni és van hozzá tőkéd, akkor hajrá! Ez balga nép mindent megérdemel, ami történik vele. Mindig tűrte, sőt élvezte az elnyomást,a szenvedést. Csak annyi volt mindig a lényeg, HA ÉN SZENVEDEK, SZENVEDJEN A SZOMSZÉD IS! Ha ez teljesült, akkor viselte a csapást, amit a "sors" mért rá. Bár azt is tudom, hogy csak trollkodsz, de jó amúgy.
18/25 anonim válasza:
Üzemanyag nagyobb biznisz, határ mentén megy szépen a kereskedelem, átszámolva 600-650Ft körül adják-veszik most, legalábbis hétvégén még annyit lehetett hallani.
19/25 anonim válasza:
Én annak tudnék örülni, ha rád gyújtaná valaki a házadat amikor végre sikerült az összes pénzedet fává tenned! Gátlástalan, undorító "ember"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!