A balliberálisak miért akarják elvenni tőlünk, magyaroktól a tüzijátékot?
Figyelt kérdés
Mi magyarok augusztus 20dikán nagyon fontos ünnepet ünneplünk. Amihez hozzá tartozik a tüzijáték is. De a balliberálisak azon ügyködnek, hogy ezt megakadájozzák. Miért nem tisztelik ennyire a mi hagyományainkat és kulturánkat? Mindent tönkre akarnak tenni?2022. júl. 20. 14:54
11/20 anonim válasza:
felháborintó, hogy ezt az ezer éves ősi magyar hagyományt is el akarja venni a brüccel, így is elég nehéz nekünk ispánság nélkül élni...
12/20 anonim válasza:
Csak megjegyzem: a tüzijátékot a szoc rendszerben találták ki, a háború előtt nem volt.
13/20 anonim válasza:
Tarlós idejébe ilyen nem vót...
14/20 anonim válasza:
A tököm se akarja elvenni, adjátok össze rá a pénzt és hadd menjen!
15/20 anonim válasza:
Ha mar ilyen nagy magyar hagyomany fan vagy, akkor legalabb az "akadajt" irhattad volna ly-vel, ahogy a hagyomany szerint illendo.
16/20 anonim válasza:
Éppen a fagyhalál felé tartunk, mit ünnepeljünk?:P
17/20 anonim válasza:
Elvenni? Lehet, hogy még rá is segítenek, - meg sem várják az ünnepet!
18/20 anonim válasza:
Én nem értem, miért nem tudtak ezek a szegény magyarok egy olyan erős kormányt választani, aki meg tudná védeni az országot a libsi támadásoktól! Már kezdem azt hinni, hogy gyakorlatilag a libsik irányitják a kormányt!
19/20 anonim válasza:
Érdekes bűnbakot csinál a közvélemény ebből a szerencsétlen tűzijátékból. Amióta az eszemet tudom, a tűzijáték mindig része volt az augusztus 20-i ünnepeknek. Sokkal több pénz megy el jóval nagyobb baromságokra, de ez a tűzijáték lett a kedvenc gumicsontja a népnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!