Mi a véleményetek arról hogy Németországban már cserekereskedelem van kialakulóban?
Figyelt kérdés
A németek már étolajat használnak fizetőeszköznek,annyira értéktelen az euró és akkora az élelmiszerhiány.
Mi a véleményetek,itt is hamarosan aez lehet mint a nyugaton?
2022. júl. 20. 09:45
11/30 anonim válasza:
A németek hamarosan éhen döglenek.
12/30 anonim válasza:
A gugli fordítója se említi ezt az értéktelen eurót.
13/30 anonim válasza:
12, te előbb fogsz megfagyni meg éhen dögleni, mint egy német, azt tudod ugye?
14/30 anonim válasza:
"Nem, csak szét röhögjük magunkat rajtad, hogy egy fél oldalas angol nyelvű cikket képtelen vagy értelmezni."
Te még egy kétsoros szovjet cikket is képtelen lennél.
15/30 anonim válasza:
Ezek a libsik próbálják menteni a nyugat mundérbecsületét. De én tudom hogy a németek már mad max autókkal harcolnak egymással a benzinért a ruhr vidék sivatagában az összeomlott nyugati civilizáció romjai között.
16/30 anonim válasza:
"te előbb fogsz megfagyni meg éhen dögleni, mint egy német, azt tudod ugye?"
Te lehet, de én biztos nem. Nem vagyok olyan tróger mint a németek.
18/30 anonim válasza:
"én tudom hogy a németek már mad max autókkal harcolnak egymással a benzinért a ruhr vidék sivatagában az összeomlott nyugati civilizáció romjai között."
Az kamu. A németek nyámnyilábbak annál. Majd szép csendben fognak éhen dögleni.
19/30 anonim válasza:
14, nincs Szovjetunió 30 éve. Hibernálva voltál?😂
20/30 anonim válasza:
"nincs Szovjetunió 30 éve"
Ne hazudjál páva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!