Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kata kinyírja Orbánt?

Kata kinyírja Orbánt?

Figyelt kérdés

Orbán eltaktikázta magát. Hihetetlen nagy erők fognak megmozdulni.

Ősszel új választások lesznek.

2022. júl. 19. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
A vén szivar pontosan tudta, hogy a taxisokkal nem szabad viccelődni. Ha teszem azt bátrabb lett volna a bátyja, akkor Budapesten napok óta nem lehetne már közlekedni. Bizonyára gesztusokat is fog tenni nekik úgy, ahogy a rendvédelemnek megemelte a fizetését.
2022. júl. 19. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

Összeségében nagyon ügyesen taktikázik, lássuk be.....

Olyan csoportokat céloz meg, akik aránylag kevesen vannak pl. lmbtq mozgalom, most a Katások, kérdés, hogy ki lesz a következő (?) - mindenképpen fiatalok, és aránylag kiscsoport. DE megosztóak.

Támogatja a nagycsaládosokat és a nyuggereket.

Sok nyugger van az országban, lássuk be....

Jön szeptember, jön a következő covid hullám, elhall jó néhány nyugger, akiknek nyugdíjemelést adott. A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.

Szerintem amúgy a következő az egyedülálló szülők/egy-gyerekes családok lesznek, ők is kevesen vannak aránylag, és jól támadható felület.

2022. júl. 19. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Úgy mondom, hogy én nem szavaztam a Fideszre soha. Ez egy jó döntés volt.

A rezsi is!

Mondok néhány példát miért mondom:

1. Egyik (volt) ismerősöm, bankár/bróker/biztosítási ügynök. Még tavaly előtt mikor lehozták a Kata bevételt panaszkodott, hogy most csak maximum 2M tud elkönyvelni bevételnek, pedig 3.5 milliót keres. Erre adózott 50e forintot. Én a fizetésem 40%-át adózom, mert alkalmazott vagyok.

2. Fodrászom. Hetekkel előre kell időpontot foglalni, annyian járnak hozzá. Csak annak ad számlát aki új vendég, így csak a bejelentett bevétele olyan fél millió körül lehet. Erre adózik 50 ezer forintot.. (??)

3. Szüleim kiadták a lakásukat egy párnak. Az áramszámlájuk, nem vicc, 270kWH volt egy hónapban úgy hogy mindenhol LED izzó volt! 3 ezer forintot fizettek áramra, mondván szerintük ők többet nem használnak, és ez röhej, hogy ők 15e forintot használnak. A szüleim fizették a fennmaradó 12e/hó áramszámla többletet, mert kirakni nem tudták őket.

2022. júl. 19. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A rezsi nyirja ki nézük a fizukat valaki kap 200000 ft az miböl fizet ki 50000 ft vilanyt + mellé az albérletet.Mert nincs mindenkinek saját lakása vagy ha van nincs munkahely a környéken.
2022. júl. 19. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Amnesztiában részesül aki önként bevállalja.
2022. júl. 19. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!