Kata kinyírja Orbánt?
Orbán eltaktikázta magát. Hihetetlen nagy erők fognak megmozdulni.
Ősszel új választások lesznek.
Összeségében nagyon ügyesen taktikázik, lássuk be.....
Olyan csoportokat céloz meg, akik aránylag kevesen vannak pl. lmbtq mozgalom, most a Katások, kérdés, hogy ki lesz a következő (?) - mindenképpen fiatalok, és aránylag kiscsoport. DE megosztóak.
Támogatja a nagycsaládosokat és a nyuggereket.
Sok nyugger van az országban, lássuk be....
Jön szeptember, jön a következő covid hullám, elhall jó néhány nyugger, akiknek nyugdíjemelést adott. A kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad.
Szerintem amúgy a következő az egyedülálló szülők/egy-gyerekes családok lesznek, ők is kevesen vannak aránylag, és jól támadható felület.
Úgy mondom, hogy én nem szavaztam a Fideszre soha. Ez egy jó döntés volt.
A rezsi is!
Mondok néhány példát miért mondom:
1. Egyik (volt) ismerősöm, bankár/bróker/biztosítási ügynök. Még tavaly előtt mikor lehozták a Kata bevételt panaszkodott, hogy most csak maximum 2M tud elkönyvelni bevételnek, pedig 3.5 milliót keres. Erre adózott 50e forintot. Én a fizetésem 40%-át adózom, mert alkalmazott vagyok.
2. Fodrászom. Hetekkel előre kell időpontot foglalni, annyian járnak hozzá. Csak annak ad számlát aki új vendég, így csak a bejelentett bevétele olyan fél millió körül lehet. Erre adózik 50 ezer forintot.. (??)
3. Szüleim kiadták a lakásukat egy párnak. Az áramszámlájuk, nem vicc, 270kWH volt egy hónapban úgy hogy mindenhol LED izzó volt! 3 ezer forintot fizettek áramra, mondván szerintük ők többet nem használnak, és ez röhej, hogy ők 15e forintot használnak. A szüleim fizették a fennmaradó 12e/hó áramszámla többletet, mert kirakni nem tudták őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!