Lehet olyan gázhiány, hogy nem lesz főzésre, sütésre?
Most ugyan minden ellenzéki média tele van avval, hogy mennyi lesz a gáz, áram ára. De mi van ha nem lesz? A Hir TV-én, MTV-én már arról beszélnek, hogy lehet hogy itt sem lesz elég. Ők pedig a kormány médiája, lehet érzékenyítenek ebbe az irányba
A legrosszabb amire most gondolok, hogy sütésre nem lesz elég gáz. Előfordulhat ez? Vennék elektromos sütőt, de ugye az árammal is takarékoskodni kell.....
BONUSZ KÉRDÉS: Miért adtunk egy csomó gázt Szerbiának, amikor nekünk sincs elég?
"Szerbiának nincs elég saját tárolókapacitása, így megvásárolt orosz gázmennyiségük egy részét a Török Áramlat gázvezetékkel átfolyatják az országukon hozzánk, mi azt eltesszük nekik, és ősztől visszaáramoltatjuk hozzájuk délre. "
Jajj micsoda gondok!húst eszel éjjel nappal..a rizst megfőzöd valahogy.. vegyél 4 pb palackot,az kitart egy ideig.
Természetesen előfordulhat hogy nem lesz gáz.de vehetsz fatüzelésű tűzhelyet is,van választási lehetőséged bőven.
"Nem vehetek pb gázt. Panelba hivatalosan sem lehet lecsatlakoztatni a gázról a tűzhelyet"
Miért, nincs rajta csatlakozó?
Nyugi, lesz elég. Mivel sok háztartásban ki fogják kapcsolni a tartozások miatt, a maradéknak lesz elég.
:-))))))))))))))))))
Szerencsére én emiatt nem aggódom. Világ életemben spóroltam, nem tudatosan.
Ha holnap kikapcsolnák a gázt a lakásban, konzerveket, zöldséget, kekszet, csokit, joghurtot, tejes dolgokat, nyers ételeket ennék ahogy most is 90%-ban teszem.
Télen nálam 17-18 fok van, alig fűtök, csak a minimumot este. Szeretem a hideget.
Áram. A laptopot és a telóm tudom tölteni, illetve heti egyszer a mosógépet beindítani, nekem elég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!