Majd idővel egy választás.
Most 3 hónapja volt a legutóbbi és egyértelműen kiderült hogy az Orbán rendszer jó az embereknek. 4 évig tuti kormányon lesznek.
Amennyi ostoba kérdést meg kommentet olvastam itt az elmúlt napokban abból 2 dolog kiderült: az ellenzékiek egyre hülyébbek és elkeseredettebbek, a másik, hogy az ég világon semmit nem tanultak az elmúlt 12 év hatalmas választási vereségeiből.
4: hiába lenne jobb ellenzék, mert az orbáni médiaúthenger az egyszerű,tájékozatlan embereket megvezeti (ahogy pl. a mostaninál azt sulykolták, hogy MZP vinné a férfiakat harcolni Ukrajnába, és sok tudatlan ember elhitte ezt).
Hasonló hazugságokkal a tudatlan tömegeket mindig meg lehet vezetni, így amíg a közpénzből fenntartott propagandagépezet (nem csak a közmédia, hanem az állami reklámokkal,stb. tömött egyéb tévék, újságok) létezik, addig hazug karaktergyilkossággal mindenkit le tudnak járatni.
#6 Mint leírtam a ballibek nem tanultak semmit az előző 12 évből - te is pont ugyanazt csinálod amit előtte.
De csak nyomd nyugodtan a tájékozatlan fideszesek meg ostoba megvezetett vidékiek szöveget! Nekem jó lesz ha a 2024-es önkormányzati meg EP választáson is ilyen nagy többséget szerez miatta a fidesz-kdnp.
Neked is jó lesz?
"Abban talán egyetértesz, hogy aki elhitte, hogy MZP vinné a férfiakat katonának, az nem egy felültájékozott ember."
Valóban nem. De közel sem csak ilyen emberek szavaztak a Fideszre, ahogy az ellenzékre sem csak olyanok szavaznak, akik gondolkodás nélkül bevesznek mindent amit ellenzéki politikusok állítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!