Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Első lépésként...

Ellenzékiek! Első lépésként miért nem ezt a kamu ellenzéket próbáljuk meg "kisöpörni" a parlamentből?

Figyelt kérdés

Azért nem tudjuk elérni soha, hogy leváltódjon a FIDESZ, mert ezek a leszerepelt arcok jelentik az alternatívát. Mára már mi sem támogatjuk őket, mégis ott rontják a levegőt. Csak akadályoznak minket. A tüntetéseken sem akarjuk látni őket, akkor mi szükség van rájuk a továbbiakban? El kéne érni, hogy távozzanak, Gyurcsánnyal az élen, hagyjanak fel a politizálással. Ellenzékváltás nélkül nincs előrelépés. Ez egy teljesen rekedt helyzet. A kormány nem mozdítható miattuk. Miért nem tüntetünk ellenük? Ez legalább egy megvalósíthatóbb cél lenne kezdetben. Innentől lehet mozdulnának a dolgok. Valamerre mostmár lépni kéne, mert ezekkel a hátunkon csak veszítünk.

[link]

2022. júl. 19. 15:48
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
70%

"Ilyen gyíkagyú ellenzéki szavazókkal"

Na, na, senki nem tekint téged ellenzéki szavazónak. Szóval nem kell ezt mondanod magadra. :)

"Én legalább gondolkodom! Hogy lehetne kiszabadulni ebből az ördögi körből, ami sehová nem vezet 12 éve"

Nem azt teszed, mivel az elmúlt 12 évben nem egyszer próbálkoztak azzal, amit te itt előadsz.

Számtalan párt jött úgy létre, hogy alternatíva legyen a korábbi pártokkal szemben, csak bizony úgy nem lehet nyerni ebben a rendszerben, ezért amit te teszel az nem gondolkodás, hanem egy ostoba hiba ismételgetése.

Amit viszont leírtam, az megoldás lenne, mivel ha holnap csatlakozik mondjuk minden párthoz aktív 10 ezer ember, akkor lenne egy olyan hátországa a pártoknak, amivel már lehet kampányolni.

Ha csak egy új párt lenne, még ha el is tűnne minden más párt, akkor se lenne ember, akivel kampányolni tudnának és úgy járnának, mint a mostani ellenzék.

"Ha mindent ugyanúgy csinálunk mint eddig, akkor változni fog valami szerintetek?"

Te akarsz mindent ugyanúgy csinálni, pont én voltam, aki újat mondott.

Hányszor álltál be egy párt mögé és mondtad ugyanezt a haverjaidnak, hogy tegyenek valamit? Ja, hogy egyszer se.

Gratulálok, akkor sokat tettél a rendszer leváltásáért. :DDD

"fideszes szavazók stílusa ez! Gyanús vagy, jól elterelted a párbeszédet szokás szerint!"

Én nem tereltem semmit, te tetted.

Én elmondtam, egy ugyanolyan hozzáállást, amit még nem próbáltak, míg te leírtad azt, amit már igen.

Te nem voltál hajlandó érdemben reagálni, mivel akkor dolgoznod kellene, és az az, amit nem akarsz. Nem akarsz tenni, hogy leváltsák a fideszt, mivel ha már dolgoznod kell, akkor inkább leszarod.

Arról nem beszélve, hogy te nem érveltél, hanem magyaráztál érvek nélkül, mint valami 5 éves.

2022. júl. 20. 10:05
 32/50 A kérdező kommentje:
Te kretén gyíkagyú, kb egy értelmes gondolatod volt ebben a szarban amire ennyi időt szántál. Hülyékkel nem dumálgatok, bocs.
2022. júl. 20. 11:38
 33/50 anonim ***** válasza:
56%
Elfogytak az érvek, jön a sértegetés :D Tipikus...
2022. júl. 20. 11:41
 34/50 anonim ***** válasza:
56%

"Te kretén gyíkagyú"

Jó érv, le se lehet tagadni hogy fideszes vagy. :DD

"kb egy értelmes gondolatod volt ebben a szarban amire ennyi időt szántál"

Akkor nem tartott volna semeddig cáfolni engem.

Ha valami hatalmas nagy hülyeség, akkor másodpercek alatt lehetne cáfolni. Te ennek ellenére nem tetted, vajon miért? :D

Igen, bizony, mivel nem tudsz cáfolni. Kínos. :)

"Hülyékkel nem dumálgatok, bocs."

Ha ez igaz lenne, akkor nem beszélgetnél a többi személyiségeddel, akikkel összehoztad a béna elméletedet.

Szóval még hazudsz is. :)

2022. júl. 20. 11:48
 35/50 A kérdező kommentje:

Rád hagyom a hülyeségedet, ennyi. Kezdjem cáfolni hogy nem vagyok fideszes? Már ezen csúszik a dolog, mert te már eldöntötted, milyen bizonyítékot hozhatnék mégis ez ellen? Nemhogy ezen az anonim oldalon, az életben se tudnám neked bebizonyítani h az összefogásra szavaztam, hacsak nem fotóztam volna le a szavazólapomat, de ilyet nem tettem. Innentől mi értelme van? Már nem a témánál vagyunk. Ezért írtam, 1db értelmes gondolatod volt!

Egyet elfogadok: mivel az elmúlt 12 évben nem egyszer próbálkoztak azzal, amit te itt előadsz.

De eggyel még sosem próbálkoztunk. Azzal, hogy ne legyen abszolút ellenzék! És már 4 évvel ezelőtt is volt erről diskurzus, hogy az ellenzéknek ki kellene vonulnia a parlamentből, legyen 1 párt, a fidesz! Ne játszuk el hogy demokrácia van! A fidesz a tegnap előtti parlamenti felszólalásokban is egyet tudott felhasználni támadásnak, a többi pártot szidta. Ha azok nem ott ülnének bent, hiteltelen lenne ez az egész próbálkozásuk. Ezen kívül is mi értelme annak, hogy ott bent pofáznak? Biodíszletek, ezt ők is elismerték!

Egy dologgal nem volt még próbálkozás, hogy ne játszuk el a demokráciát. De ezeknek a faszoknak kell a fizetésük a semmire.

2022. júl. 20. 12:08
 36/50 anonim ***** válasza:
78%

"Rád hagyom a hülyeségedet, ennyi"

Amit nem tudsz cáfolni, az nem hülyeség.

"Már ezen csúszik a dolog, mert te már eldöntötted"

Tessék, ez pl. hazugság. Te döntötted el, amikor azt írtad, amit.

Nyilván nem fogja neked senki elhinni, amíg majdnem szó szerint azt írod, amit egy fideszes.

"De eggyel még sosem próbálkoztunk"

Bocs, ezen logika alapján: azzal se próbálkoztunk, hogy minden ellenzéki szavazó legyen öngyilkos, de ettől még jól látszik, hogy a helyzet nem változna.

Amit leírtál azzal ugyanez a helyzet.

"És már 4 évvel ezelőtt is volt erről diskurzus, hogy az ellenzéknek ki kellene vonulnia a parlamentből, legyen 1 párt, a fidesz"

Egyrészt, ennek nem lenne semmi következménye a fideszre nézve. A fidesz elmondja, hogy az az ellenzék saját döntése volt, nem kényszerítette erre őket senki.

Másrészt, a fidesz pont ezért hozta létre a mihazánkot, de ne vonulhasson ki a teljes ellenzék.

Harmadrészt, amit mondasz az gyakorlatilag még azt az ellenállást is megöli, ami még létezik. Az ellenzéki pártokban nincs ember, és már az a minimális forrás se lenne meg, ha kivonulnak. Miközben velük szemben kritika sokszor, hogy nincsenek szakértők mögöttük, miközben pont a támogatásból tudják ezt finanszírozni.

Tehát, hogy értsd, azt írtad le, hogy milyen jó lenne a fidesszel még annyira se állna szembe senki, mint most.

Ilyet szerinted mondana valaki, aki a fidesz leváltását akarja? Esetleg ha megőrült akkor igen.

"Ne játszuk el hogy demokrácia van"

Az nem attól függ, hogy ülnek-e a parlamentben. Mert bármikor csinál magának új ellenzéket a fidesz.

Ezt értelmes ember felfogja, hogy nem ettől függ semmi.

"A fidesz a tegnap előtti parlamenti felszólalásokban is egyet tudott felhasználni támadásnak, a többi pártot szidta."

Miért? Megszűnne a többi párt? Nem.

Max nem szólalna fel a fidesz. Annak meg mi értelme? Az miért jó? Semmi következménye megint.

"Ha azok nem ott ülnének bent, hiteltelen lenne ez az egész próbálkozásuk"

Milyen próbálkozás? Nem próbálkoznak semmivel. A fidesz még jól is járna, mivel nem kérdezne tőlük senki.

Nekik az ellenzék rossz, hogy bent ül.

"Ezen kívül is mi értelme annak, hogy ott bent pofáznak?"

Volt nem egy dolog, amit parlamenti felszólalás miatt tudtunk meg, mert valaki elszólta magát.

Így nem árt kérdezni.

"Egy dologgal nem volt még próbálkozás, hogy ne játszuk el a demokráciát."

Az nem ettől, hanem a kommunikációtól függ.

"De ezeknek a faszoknak kell a fizetésük a semmire."

Igen, fideszes vagy. Tagadhatatlan tény.

2022. júl. 20. 12:25
 37/50 A kérdező kommentje:
2022. aug. 1. 11:41
 38/50 A kérdező kommentje:
Kinek lett igaza? Ezzel az ellenzékkel csak a fideszt segítjük.
2022. aug. 1. 11:43
 39/50 anonim ***** válasza:
0%
Majd 4 év múlva lehet választani mást, ha nem tetszik a jelenlegi rendszer. Most maradjatok szépen a feneketeken nyugodtan, és várjátok ki a következő Választást!
2022. aug. 2. 16:21
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

"Most maradjatok szépen a feneketeken nyugodtan"

Miért maradjunk nyugton a fenekünkön? A Fidesz sem maradt nyugton a fenekén, mikor az MSZP került hatalomra.

2022. aug. 2. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!