Ellenzékiek! Első lépésként miért nem ezt a kamu ellenzéket próbáljuk meg "kisöpörni" a parlamentből?
Azért nem tudjuk elérni soha, hogy leváltódjon a FIDESZ, mert ezek a leszerepelt arcok jelentik az alternatívát. Mára már mi sem támogatjuk őket, mégis ott rontják a levegőt. Csak akadályoznak minket. A tüntetéseken sem akarjuk látni őket, akkor mi szükség van rájuk a továbbiakban? El kéne érni, hogy távozzanak, Gyurcsánnyal az élen, hagyjanak fel a politizálással. Ellenzékváltás nélkül nincs előrelépés. Ez egy teljesen rekedt helyzet. A kormány nem mozdítható miattuk. Miért nem tüntetünk ellenük? Ez legalább egy megvalósíthatóbb cél lenne kezdetben. Innentől lehet mozdulnának a dolgok. Valamerre mostmár lépni kéne, mert ezekkel a hátunkon csak veszítünk.
Mondtam, amint rámutat valaki, hogy hogy viselkedsz egyből terelsz és a másikat támadod.
Elég szánalmas, pedig csak pont ugyanazt a logikát használtam, mint te az ellenzék ellen, csak amit én írtam, az még igaz is.
A világ legjobb ellenzéki is lehetne az országunkban, ha olyan férgekből áll a szavazóbázis, mint te, akkor nem fognak nyerni, ami pedig nem az ellenzék hibája.
Kérdező! Ha kisöpröd az ellenzéket, akkor utána mi lesz? Erre válaszolj! Erre kért mindenki! Csak a Fidesz meg a Mi Hazánk fog ott ülni. Attól, mert elüldözöl 6pártot, nem fog egy új létrejönni. Ahhoz, hogy egy mozgalom vagy egy párt létrejöjjön, nagyon sok erőforrás kell, pénz és emberek, kapcsolat. Ha feloszlatod az ellenzéket, attól még nem lesznek források új pártok létrehozására. Amúgy meg honnan tudod, hogy az egész ellenzék fideszbérenc?
Amúgy türelem, 18-ban is fél év kellett az aktivizálódáshoz. Most még csak július van, majd novemberben más lesz a helyzet.
Kérdező, a szavazással lehet ellenzéket is váltani. Először kellene egy olyan ideális párt, amire te gondolsz? Honnan lenne? Egy párt felépítéséhez pénz kell, média? Nem könnyű dolog. Ha valaki csinál egy ilyet, akkor lehet arra is szavazni, ha meg nem, akkor marad ez az ellenzék.
Senki nem tart vissza téged sem, hogy csinálj egy új pártot. Rajta.
Annyira korlátoltak egyesek.
Nyilván ha másik, alkalmasabb ellenzék lenne, akkor a fidesznek lehet nem lenne 2/3 a következő választásokon.
A győzelem még messze lenne így is.
Ez a 4 év már így marad, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!