Más fideszesnek is elege lett Orbánékból mostanság?
Mit képzelnek ezek magukról? Az egész kampány arról szólt hogy pl. marad a rezsicsökkentés, most meg kiszámoltam hogy vagy 50 ezer lesz az áram nekem a 12 ezer helyett...
Kata törvény mindenféle egyeztetés nélkül, barom módon szétbarmolva az egészet..
Nagyon nagy hiba volt megint kétharmaddal megszavazni őket.
Megyek is fel Pestre tüntetni ellenük.
Elég sok vérfideszes rokonom lett hirtelen Orbán gyűlölő. Az első csekkek után valószinű megindul a dühös horda és felgyújtják a Viktort.
Ui; Azt hittem incel tüntetésre mész, múltkor még oda akartál. Sebaj lesz most Orbán "tüntetés".
#6 Persze, persze. Ez a szokásos kamu mese a "csalódott fideszes tömegek"-ről.
Megy a szokásos hangulatgerjesztés, hiszti, aztán annyi.
#5, nem az adóváltoztatással van a baj (bár alapvetően azzal is, de nem azért, mert az ember egyébként sem szeret adózni, hanem mert az 0rbán 12 éve a Balkán Svájcának hazudja az országot, és mint olyanban, értelmezhetetlen az adóemelés), hanem azzal, hogy jóformán semmi időt nem hagynak az átállásra. Ezen kívül a mostani módosítást olyan indokkal hozták, ami a nagytöbbségre nem igaz, de őket is hátrányosan érintik. Szerinted mennyire jogos az, hogy minden szempontból tiltják a cégekkel való együttműködést? Egy rakat módon meg lehetett volna oldani a kiskapu bezárását, de a fidesznek sikerült a lehető legrosszabbat megtalálnia... 12 év tapasztalat után ennyire futja a nagyonosoknak...
Arról a képmutatásról nem beszélve, hogy a választásokon azzal kampányoltak, hogy ha nem akarsz adóemeléseket, meg a rezsicsökkentés eltörlését, akkor szavazz a fideszre, ehhez képest mindkettőt megcsinálta ő maga. Ami még érdekesebb, hogy külföldi KKV-k finanszírozására valahogy vannak fölös milliárdjai a kormánynak, csak a magyar kisvállalkozásoknak nem jut... De nemcsak, hogy nem jut, még többet vesz el tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!