Baloldaliak! Tisztában vagytok vele, hogy 2026-ban sem lesz semmi esélyetek?
Figyelt kérdés
A Mi Hazánk és a Kutyapárt erősödik folyamatosan, nem a baloldali összefogás. Ha a fideszeseknek elegük lesz, akkor ők is rájuk fognak szavazni vagy esetleg Gödényre, de a baloldali összefogásra biztos nem.
2022. júl. 18. 21:28
11/26 anonim válasza:
Tök leszarom, csak ne haljak éhen :D
12/26 anonim válasza:
2026 még odébb van. addig még kipurcanhat Gyurcsány is és Orbán is
13/26 A kérdező kommentje:
#1: Sok fideszesnek hasonló a motivációja, bármi jöhet kivéve a baloldali összefogást.
2022. júl. 18. 22:06
15/26 anonim válasza:
Ahogy a narancskomcsik beették magukat a hatalomba, csak a koleszterin fogja leváltani orbánt.
16/26 anonim válasza:
Én Fideszre szavaztam, de bármennyire kiábrándulnék is, a balliberálisokra soha nem szavazok. És MZP is az, bármit is állítson magáról.
17/26 anonim válasza:
#16 mi a "balliberális" definíciója?
18/26 anonim válasza:
Az elmult 4 evnel baloldalibb kormanyzas nem volt magyarorszagon, tok mind1 mikkent hivatkozik magara a fidesz.
26ig meg meg 4 ev van, meglassuk inflacio es recesszio melett mennyire marad elegedett a most 3millios fidesz tabor.
Szerintem mar szeptemberben merheto lesz a tamogatottsag vissza esese amikor az elso rezsi szamlak megerkeznek.
19/26 anonim válasza:
#17: EU/USA kiszolgálása, LMBTQ támogatása, kisebbségek támogatása, migráció pártolása, nemzeti gazdaság külföldi kézbe átjátszása stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!