Mi lesz itt ha ősszel kijönnek a több százezres rezsiszámlák?
12-es nem ez volt a kérdés de azért köszi az infót:D
Engem sem érint még de azért mégis érdekel mi lesz a többi emberrel és tudod ez a gond a magyar mentalitással:D Ha téged valami nem érint akkor lexarod de arra nem gondoltok hogy még titeket is érinthet csak más formában így vagy úgy ne legyenek illúziók mert rohadt nagy csalódás lesz a vége :D
Míg nincsenek eltüntetve akik nem oda valók addig ez lesz és ez is marad.
Sok embert nem érint. Pl távfűtés egy az egyben kimaradt.
Akit érint és szegény, az spórol és nem fizet többet.
Akit érint és gazdag, az lesz.rja és tovább fűti a medencéjét.
Akit érint és középosztálybeli, az próbál spórolni és legfeljebb pár tíz ezret még ráfizet.
Plusz, srintem fog még ez változni, megemelik a limitet. Rendelet továbbra sincs véglegesítve, nem véletlenül.
12
Van hűtőd? Mosógéped? Számítógép?
Ha mindenre igen a válasz, akkor g9ndolom minden ki van húzva és egész nap nem vagy otthon csak aludni jársz haza.
Semmi sem lesz. Meg jobban elszegenyedunk. Mar aki keres annyit, hogy ki tudja fizetni.
Mert sajnos magyar fizetésből nem lehet nyugati árakat fizetni.
100ft-ból nem tudsz 200ft-ot fizetni.
Sokan fognak utcára kerülni, vagy létminimum alatt vegetál. De legalább még tudja nézni a tűzijátékot.
Az imént beszéltem édesanyámmal telefonon. Azt mondta, hogy az évi 1729 köbmétert már átlépte 500 köbméterrel. 910 Ft/köbméter piaci áron számolva, az 455 000 Ft. Csak a különbözet, erre még jön rá a havi fogyasztása, ami max 2-3 köbmétár nyáron. Jól számolok?
Hogy miből fogja, fogjuk kifizetni, fogalmam sincsen. Max bepróbálkozunk majd a havi törlesztéssel. Egyébként nem hiszi el, hogy ekkore számlát fog kapni. Pedig, jelen állás szerint, de.
2300 m3 az egy 150 nmes családi ház teljes éves fűtése.
Ha ezt 6 hónap alatt sikerült elérnie, akkor vagy iszonyatosan pazarol vagy rossz ott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!