Mi lesz itt ha ősszel kijönnek a több százezres rezsiszámlák?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Semmi, szép csendben tűrni fogjuk, közben sokan megfagynak vagy ellehetetlenednek és az utcára kerülnek majd
Semmi, kb mindenki megoldja majd valahogy , csak nagyon kevesen buknak majd ebbe bele maradandóan
Vég. Tüntetések, fagyhalálok, fosztogatás, emberi sorsok összedőlése, akár polgárháború is. Nagyon csúnya dolgok lesznek
Lehet addig módosítanak a törvényen mindenki javára
38 szavazat
1/24 árokpart válasza:
Teljes korrekció alá vették már szerencsére az eredeti elképzelést.
2/24 anonim válasza:
semmi nem lesz, nézem ezeket a tüntetéseket de inkább tűnik pikniknek meg egy jó bulizási lehetőségnek mintsem tüntetésnek...ha megjönnek emelt számlák ugyan úgy csendben tűrni fogják, páran megfagynak ellehetetlenednek de velük úgy se fog senki se foglalkozni....ha most nem történt semmmi akkor miért történne később? mellesleg most kéne létrehozni egy normális ellenzéki pártat aki leváltaná ezt a dögvészt ami itt van...de hát ennek lehetőségét,de még előszelét se látni...magyarul SEMMI NEM FOG TÖRTÉNNI SOHA!!!!
3/24 anonim válasza:
Már rájöttek, hogy nem érik meg azt a napot, amikor azok a számlák megjönnek, úgyhogy most azon agyalnak hogy miként lapátolják vissza a szart a lóba.
4/24 anonim válasza:
Én már vettem csövet, adom a gázt a szomszédnak, mert én fával fűtök. Ő meg pótol cserébe az én fámba.
5/24 anonim válasza:
semmi nem lesz....ebbe a birka országban bármit véghez tud vinni Fidesz...ha millioknak kéne 50ezerft élnie akkor se történne semmi!!!
6/24 anonim válasza:
3-as Úgy úgy!ismét egyetértünk:D A lángosos kérdésnél is egyetértettünk.
Szerintem is agyalnak hogy mi legyen.Valamit kifognak ötleni vagy lehet tényleg végük lesz.Majd mindenki a nagycsaládosokra fog fújni mert nekik lesz kedvezés.Nem ezt kéne hanem összefogni és tényleg tenni amit kell mert ez az oszd meg és uralkodj már nagyon unalmas.Ugyanez volt a covidnál is meg a nemátalakító dolgoknál is tehát megosztani a népet hogy egymást utálják ne rezsimet.
7/24 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Magyarok nem tudják mi az a tüntetés. Ezt Orbán még arra sem méltatja hogy röhögjön egyet rajta.
8/24 anonim válasza:
7-es teljesen egyetértek veled! ez gyenge tüntetés, sőt nem is az hanem fiataloknak bulizási program....
9/24 anonim válasza:
És mindeközben Orbánék 500 millió köbméter gázt adnak el Szerbiának.
Itthon meg vészhelyzetet hirdettek.
A büdös birka pedig megsértődik, ha annak hívom ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!