Más országokban is ilyen rossz lenne a helyzet, csak
bennem fogalmazódott meg, hogy itt hagyjam az
Magyarországot?
Figyelt kérdés
Engem mivel Katás vagyok, elég jelentős mértékben érintenek az azzal kapcsolatos változtatások is, és ennek tetejében még itt van, hogy az egekben lesznek a rezsiárak is. Az tudva levő volt igazából, hogy az államkassza üres, én nem hiszem el, hogy ez csak a háború miatt van, azt meg pláne nem, hogy más országokban is ilyen megszorítások vannak, eltekintve egy-két kivételtől. Teljesen ellehetetlenítik az embereket, lassan ott tartunk, hogy aki nem keres tényleg nagyon jól, annak az alapvető megélhetés is problémákat fog okozni. Mennyire láttok reális esélyt egy népvándorlásra?
Nem Putyin miatt,hanem az Eu-s semmit nem erő szankciók miatt vannak a dőrágulàsok.Az orosz àllamháztartàs legfrisebb adatai a mùlt hèten kerültel nyilvássogrs ès jobb helyzetben van,mint szàmos Eu-országè.Az Eu-s szabkciol se a háborùt nem àllìtják le,se az oroszokat nem viszik csödbe,hanem az Eu-s polgárokat szegènyítik el.
2022. júl. 18. 11:50
12/30 anonim válasza:
Alapvetően ott hibás az az érvelés, hogy "máshol sem jobb, mert ott teljes rezsit kell fizetni" mert ezek az emberek nem veszik számításba, hogy ott ahol teljes rezsit fizetsz a minimálbér is több mint nálunk az átlag fizetés.
Itthon sem annak fog a legjobban fájni aki az átlagot keresi, hanem annak aki a minimálbért keresi.
2022. júl. 18. 11:51
13/30 anonim válasza:
De a szankciók meg Putyin miatt vannak, gondolom ha nyugton maradt volna nem lennének most szankciók.😢😢😢
2022. júl. 18. 11:52
14/30 anonim válasza:
Átlag fölött keresünk mindketten a párommal, és nagyon fog fájni nekünk is. El se tudom képzelni mit érez most akinek tényleg kicsi a bevétele. :((
2022. júl. 18. 11:55
15/30 anonim válasza:
Na azért Románia, Szlovákia, Horvátország, Lengyelország nem hiszem hogy olyan sokkal többet keresnének, persze nyugaton igen.
2022. júl. 18. 11:58
16/30 anonim válasza:
Nem csak annyiból áll az életem, hogy megyek dolgozni és fizetem a számlákat, itt vannak a barátaim és a családom is. Ha a másik országban gondok vannak, akkor onnan is megyek tovább és mindig felborítok mindent?
Kizárt.
2022. júl. 18. 12:00
17/30 anonim válasza:
Kimennél nyugatra hiába keresel sokkal többet, a rezsire az albérletre meg a kajára el is fog menni a pénzed kb.
2022. júl. 18. 12:03
18/30 anonim válasza:
13)ez elèg átlátszó ez a kettős mèrce:Az arab országokbam sem èlnek erőszakmentesen,meg ùgy ahogy mi az Eu-ban elkèpzeljük:Halàlbüntetèssel sùjtják a homoszexualìtást,elnyomjàk a nőket,diszkriminálják a keresztèny kisebbsègekez stb... Ennek ellenère nem vezet be az Eu ellenük öngyilkos szankciókat
2022. júl. 18. 12:05
19/30 anonim válasza:
Igen, és? Itthon meg konkrétan NEM ELÉG rezsire és albérletre a pénzem. Ha ott telik ezekre, akkor máris jobban jártam mint itt.
(Arról nem is beszélve hogy nyugatabbra élő ismerőseimnek mind telik többre ennél.)
2022. júl. 18. 12:05
20/30 anonim válasza:
Itt meg sokaknak elmegy majd csak a rezsire. Utána a kajára legalább nincs gond mert nem lesz miből megvenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!