Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más országokban is ilyen...

Más országokban is ilyen rossz lenne a helyzet, csak bennem fogalmazódott meg, hogy itt hagyjam az Magyarországot?

Figyelt kérdés
Engem mivel Katás vagyok, elég jelentős mértékben érintenek az azzal kapcsolatos változtatások is, és ennek tetejében még itt van, hogy az egekben lesznek a rezsiárak is. Az tudva levő volt igazából, hogy az államkassza üres, én nem hiszem el, hogy ez csak a háború miatt van, azt meg pláne nem, hogy más országokban is ilyen megszorítások vannak, eltekintve egy-két kivételtől. Teljesen ellehetetlenítik az embereket, lassan ott tartunk, hogy aki nem keres tényleg nagyon jól, annak az alapvető megélhetés is problémákat fog okozni. Mennyire láttok reális esélyt egy népvándorlásra?
2022. júl. 18. 11:37
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
-az*
2022. júl. 18. 11:38
 2/30 anonim ***** válasza:
11%
Mindenhol máshol több adót kell majd fizetned, és magasabbak az energiaárak.
2022. júl. 18. 11:39
 3/30 anonim ***** válasza:
31%
Putyin hülyesége miatt mindenütt hatalmas az infláció és mindenütt elégedetlenek az emberek, mehetsz ahova akarsz.
2022. júl. 18. 11:39
 4/30 anonim ***** válasza:
63%
sok országban kormányváltó tüntetések vannak mert azt hiszik hogy a kormányuk a hibás, pedig nem.
2022. júl. 18. 11:40
 5/30 anonim ***** válasza:
63%

Mi azt beszéltük hogy ha nem jelentenek be ezen a héten valami enyhítést a horror-rezsivel kapcsolatban, akkor még ősszel elköltözünk az országból.

(Sok opciónk nincs, a teljes fizetésem nem lenne elég a rezsire.)

2022. júl. 18. 11:40
 6/30 anonim ***** válasza:
29%
Hát máshol még rosszabbul jársz áram gáz téren, itt legalább egy határig tizedét fizeted.
2022. júl. 18. 11:43
 7/30 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk csak villany van, konkrétan semmire nem elég a határ. :') Máshol legalább magasabb jövedelemből kell kifizetni (illetve mi gondolkozunk hogy olyan országba költözünk ahol nem kell annyit fűteni és/vagy jobbak az otthoni áramtermelési lehetőségek).

2022. júl. 18. 11:45
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak villany van úgy tudom ott lesz valami engedmény.
2022. júl. 18. 11:47
 9/30 A kérdező kommentje:
De könyörgöm, máshol a fizetések sem ennyik... Illetve a forint/euró árfolyam pl. szintén nem arról árulkodik, hogy nem a mi gazdaságunk lenne kifejezetten pocsék. Xart sem ér a pénzünk.
2022. júl. 18. 11:49
 10/30 anonim ***** válasza:
91%

Hiszem ha látom. Egyébként is, mintha a kormány annyira tudná hogy én mivel fűtök... Mese habbal.

2022. júl. 18. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!