Az első emelt díjas rezsiszámla és az első igazán hideg hónap után várható, hogy sokkal nagyobb tüntetések lesznek, vagy az igazi hívők most sem lázadnak, hiszen csak a háború tehet róla, nem az orbáni gazdaságpolitika?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 11:16
11/13 anonim válasza:
Rendben. Akkor tévedtem. Ez esetben a hollandok verjék le a saját kormányukon hogy miért ilyen drága.
Mindenesetre nekem még drágább az azonos összegű számla, én ugyanis (még:D) nem holland fizetésből élek.
12/13 Fsms válasza:
#2 - csatlakozva a 6# - hoz. Valóban nem kerek. Vezíred, és Petike azt mondta, hogy nagyon olcsón ötöd áron vesszük a gázt. Nem értem akkor ez most nem igaz? Hazudtak? Ebből hogyan jön ki a matek?
Egyébként, ahogy számoltam nálunk sem lesz sokkal alacsonyabb a számla. Ezt majd az elvakult vidéki házakban elnöknek kell megmagyarázni, nem nekünk.
13/13 anonim válasza:
#11: Csak azért néztem utána, mert felmerülhet, hogy hol van Hollandiában azon a kis területen gázkitermelés? De úgy rémlik, hogy az Északi-tengeren vannak a kútjaik, azt nem tudom, mennyire önellátóak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!