Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az első emelt díjas rezsiszáml...

Az első emelt díjas rezsiszámla és az első igazán hideg hónap után várható, hogy sokkal nagyobb tüntetések lesznek, vagy az igazi hívők most sem lázadnak, hiszen csak a háború tehet róla, nem az orbáni gazdaságpolitika?

Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 11:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
59%

Rendben. Akkor tévedtem. Ez esetben a hollandok verjék le a saját kormányukon hogy miért ilyen drága.

Mindenesetre nekem még drágább az azonos összegű számla, én ugyanis (még:D) nem holland fizetésből élek.

2022. júl. 18. 11:38
 12/13 Fsms ***** válasza:

#2 - csatlakozva a 6# - hoz. Valóban nem kerek. Vezíred, és Petike azt mondta, hogy nagyon olcsón ötöd áron vesszük a gázt. Nem értem akkor ez most nem igaz? Hazudtak? Ebből hogyan jön ki a matek?

Egyébként, ahogy számoltam nálunk sem lesz sokkal alacsonyabb a számla. Ezt majd az elvakult vidéki házakban elnöknek kell megmagyarázni, nem nekünk.

2022. júl. 18. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
#11: Csak azért néztem utána, mert felmerülhet, hogy hol van Hollandiában azon a kis területen gázkitermelés? De úgy rémlik, hogy az Északi-tengeren vannak a kútjaik, azt nem tudom, mennyire önellátóak?
2022. júl. 18. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!