Csehek, görögök, románok, lengyelek, litvánok, lettek, észtek, bárki hasonló kibírja a 700-900 forintos benzinárat, csak Magyarországon ilyen rossz a kormány gazdaságpolitikája, hogy magyarok nem? ennyire elszegényedtek Orbán alatt?
Júl 19. 00:11
Én ugyan egyszer sem hivatkoztakm inflációra az első kommented előtt!!! Nem tudom mitől vergődsz.
Hát, professzorkám, olvasd vissza a kérdést és a válaszokat, és gondold át még egyszer professzorkám. Így csak lejáratod magad 😉
19:44 válasz:
Nem értem. "majd átolvasod", ha érvek is szerepelnek benne?
Gondolkodj kicsit professzorkám. Ha nem olvasokd át, akkor honnan tudod, hogy érvelnek-e a szövegben? Ha elolvasod, akkor pedig hogy írhatsz olyant, hogy "MAJD átolvasom"?
Logikai bukfenc, professzor 😂
Napokon belül kivégzik végre ezt az agyatlan rögzített árú üzemanyagot az "élményautókázással" együtt. Máskülönben 2 héten belül nem lesz, mert senki multi nem olyan hülye, hogy behozza drágán, eladja olcsón, itthon meg egyre kevesebb van.
A kormánynak még annyi esze sem volt, hogy legalább az infláció mértékével emelgesse, vagyis havi 5-6 Ft-tal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!