Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csehek, görögök, románok,...

Csehek, görögök, románok, lengyelek, litvánok, lettek, észtek, bárki hasonló kibírja a 700-900 forintos benzinárat, csak Magyarországon ilyen rossz a kormány gazdaságpolitikája, hogy magyarok nem? ennyire elszegényedtek Orbán alatt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 01:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%
Érinti őket de te a benzin árfolyamot kérdezted zseni gyerek, ott csak annyit fizet ki amennyit emelkedett világpiaci szinten a benzin míg itthon kifizeted a megemelt világpiaci árat plussz az infláció miatt ugyanannyi pénzért kevesebbet kapsz, te a benzinről tettél fel kérdést én arra válaszoltam, de igazából a hozzád hasonlóknak teljesen mindegy mit válaszolnak úgy is az a lényeg hogy nálunk minden oké és nyugaton szar a helyzet mert mi annyira pengék vagyunk csak ha annyira jól megy minden akkor miért csak rezsinöveléssel sikerült az inflációt csökkenteni a gazdasági befektetések helyett? Amúgy ha majd vissza vonják a benzin meg az élelmiszer árstoppot akkor is csökkeni fog ám az infláció csak éppen az ország lakosai szívnak majd, míg egy normálisan fejlődő országban az inflációt különféle gazdasági tevékenységek és befektetések csökkentik nem érzed a kettő között a különbséget bajnok ?
2022. júl. 19. 00:11
 22/27 anonim ***** válasza:
32%
Majd a rezsi árakkal kárpótolják.
2022. júl. 19. 12:24
 23/27 A kérdező kommentje:

Júl 19. 00:11

Én ugyan egyszer sem hivatkoztakm inflációra az első kommented előtt!!! Nem tudom mitől vergődsz.

Hát, professzorkám, olvasd vissza a kérdést és a válaszokat, és gondold át még egyszer professzorkám. Így csak lejáratod magad 😉

2022. júl. 23. 21:02
 24/27 anonim ***** válasza:
32%
Jól van okos gyerek majd ha érvelni is tudsz a leírt dolgokra majd átolvasom bajnok :), az egyetlen aki lejáratja magát az te vagy balfék.
2022. júl. 28. 19:44
 25/27 A kérdező kommentje:

19:44 válasz:

Nem értem. "majd átolvasod", ha érvek is szerepelnek benne?

Gondolkodj kicsit professzorkám. Ha nem olvasokd át, akkor honnan tudod, hogy érvelnek-e a szövegben? Ha elolvasod, akkor pedig hogy írhatsz olyant, hogy "MAJD átolvasom"?

Logikai bukfenc, professzor 😂

2022. júl. 28. 20:38
 26/27 anonim ***** válasza:
32%

Napokon belül kivégzik végre ezt az agyatlan rögzített árú üzemanyagot az "élményautókázással" együtt. Máskülönben 2 héten belül nem lesz, mert senki multi nem olyan hülye, hogy behozza drágán, eladja olcsón, itthon meg egyre kevesebb van.

A kormánynak még annyi esze sem volt, hogy legalább az infláció mértékével emelgesse, vagyis havi 5-6 Ft-tal.

2022. júl. 29. 17:52
 27/27 anonim ***** válasza:
32%
Logikai bukfenc maximum a te fejedben létezik, ha nem tűnt volna fel ez egy irónia volt, hogy hülyeségeket beszélsz vagyis az hogy újra elolvassam az egészet teljesen felesleges, bár nem lep meg hogy nem sikerült felfognod a dolgot, valahogy számítottam rá :).
2022. aug. 3. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!