Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csehek, görögök, románok,...

Csehek, görögök, románok, lengyelek, litvánok, lettek, észtek, bárki hasonló kibírja a 700-900 forintos benzinárat, csak Magyarországon ilyen rossz a kormány gazdaságpolitikája, hogy magyarok nem? ennyire elszegényedtek Orbán alatt?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 01:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Nem bírják ott sem ki, ott is zúgolódás van.
2022. júl. 18. 02:59
 12/27 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk ez a logika, hogy amikor brutáldrága valami, akkor elkezdjük támogatni belőle a túlfogyasztást, mert milyen jó, hogy a közös vagyonból majd kifizetik nekünk, az ország meg csődbe megy...
2022. júl. 18. 09:35
 13/27 anonim ***** válasza:
29%
10: Nem, az benne a logika, hogy ha képesek érte átjárni, az azt jelenti hogy már bőven sok nekik ami ott van náluk, más kérdés hogy ha váalsztásuk nincs...
2022. júl. 18. 13:09
 14/27 anonim ***** válasza:
21%
13as IQ bajnok akik átjárnak azok a határ közelében laknak, tudom mert rokonunknak benzinkutjuk van de légyszi oktass már ki ebben is biztos jobban értessz hozzá, de én ezzel be is fejeztem veled bajnok :).
2022. júl. 18. 14:42
 15/27 anonim ***** válasza:
46%
Hát rólad mondd el sok mindent hogy a személyeskedéssel támadsz ahelyett hogy átgondolnád a dolgokat....
2022. júl. 18. 14:46
 16/27 anonim ***** válasza:
14%
Mit gondoljak át leírtam hogy én tapasztalatból írtam azt amit mert mint írtam rokonomék benzin kutat üzemeltetnek kicsit talán jobb rálátásuk van a dolgokra mint neked nem gondolod :) ? Ezek után mit írjak még én leírtam egy tényt te magyarázol továbbra is de mint írtam én befejeztem mármint nemértem mit akarsz még ezen megbeszélni sajnálom ha megbántottalak.
2022. júl. 18. 15:26
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Előbb is azt írtad befejezted, hát mégse, holott maga a logika nem ment át...
2022. júl. 18. 21:24
 18/27 A kérdező kommentje:

01:55-kor válaszoló!

Nem igazán érintette a felsorolt országokat az infláció?

"ha már hülyeséget kérdezel előtte azért egy szón gondolkodj el úgy hívják infláció :), az általad felsorolt országokat ez nemigazán érintette"

Akkor nézzük a kérdés szerinti sorrendben:

Júniusi adat, ha nem pontos adatok, akkor sem sokkal térnek ela számok ettől:

csehek 17%

görögök 12%

románok 15%

lengyelek 15%

litvánok 21%

lettek 19%

észtek 21%

[link]

2022. júl. 18. 21:58
 19/27 anonim ***** válasza:
51%
Igen és ? Attól még nem érintette őket különösebben, mert az összesnek a pénzneme erősebb mint a forint vagy euró van márpedig egy eurós országban a külföldről megvett dolgokat euróban fogod kifizetni. Vagy mit gondoltál ahol euró van ott átváltják a benzin árat és felszorozzák 410el, hogy ők is szivjanak ?
2022. júl. 18. 22:31
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen? És attól hogy euró a fizetőeszközük, vagy korona, vagy lej, azt akarod mondani, hogy a 12-21% közti áremelkedés nem érinti a görög észt litván román családokat és nyugdíjasokat? Érdekes gondolat 😂
2022. júl. 18. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!