Vajon a 3 millió fideszesből túléli annyi a következő 4 telet, hogy az elég legyen egy újabb fidesz győzelemhez?
Csak ti hiszitek hogy sztálinokra, hitlerekre, mao de tungokra, mussolinikre, orbánokra van szüksége egy országnak,
Nem kell nagy név....szakmai kormány kell, becsületes emberekkel, kis pártok összefogásával és vitáival az ország érdekében.
"hogy amint lesz vállalható politikus az ellenzéki oldalon"
A fidesz oldalon van vállalható politikus?! Ez azért nem semmi állítás...
"Hogy is volt hogy az ellenzékiek már mind nyugaton vannak és jajj mi lesz nélkülük az országgal? Mintha ez ment volna 4 és 8 éve is, aztán tessék, mégis itt vannak."
Nap mint nap töltik be a 18-at új ellenzékiek. Nyugi, leérettségiznek, lediplomáznak, aztán mennek. :)
Kemény világotok lesz, ha már csak 3 millió Kalányosotok meg 3 millió nyuggeretek marad. Velük nehezen fogtok majd nemhogy építkezni, de akárcsak villanyszámlát kifizetni.
"Nos a statisztikák nem ezt mutatják, hogy anynira kinn akarnának maradni. :D Diplomával elég lehangoló mosogatni gondolom."
Lehangoló, igen. Vettem is egy mosogatógépet. :)
Csak hogy világos legyen: nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki, csak normálisan, bérből és fizetésből szeretnék megélni. Meg működő egészségügyi ellátást, színvonalas oktatást a tb-ért, adóért cserébe. Voltam már nyugaton (többet, mint itthon), tudom, hova megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!