Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy kicsit elbizonytalanodtam!...

Egy kicsit elbizonytalanodtam! Biztos hogy nem Gyurcsány és/vagy Brüsszel irányítja az országunkat?

Figyelt kérdés

Ha az emlékezetem nem csal a választás előtt a Fidesz habzó szájjal szajkózta hogy a baloldal és Brüsszel is a magyar emberekkel akarja megfizettetni a háború árát! Utalva egyúttal arra is, hogy ők a nagy Fidesz sosem tennének ilyet, ahogy eddig is ők megvédik a magyar embereket, a magyar családokat!Ismét hatalomra is került a Fidesz.Azóta volt egy extraprofit adó, katás adóztatás, rezsicsökkentés módosítás, ezek mind érintenek magyar embereket.Nem beszélve a forint gyengeségéről, a hatalmas inflációról.Nagyon lóg a levegőben az árstopok feloldása is.És egyre jobban az kezd kirajzolódni, hogy a Fidesz egyértelmű célja az, hogy a magyar emberekkel fizettesse meg a háború árát.

Persze az is elképzelhető hogy Gyurcsány van a háttérben, és valami titkos szálon működteti a dolgokat és tartja sakkban tehetetlen Fideszt.

Most akkor hogy van ez?

2022. júl. 17. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ez is igaz. Ahogy az is, hogy kizárólag erre kenni minden elcsszett intézkedést és lopást is pofátlanság.
2022. júl. 17. 21:02
 12/12 anonim válasza:
A kommentelők között mindenkinek igaza van csak az a baj, hogy a beetetéseket sokan már olyan mértékben elhiszik, hogy bálványozzák az irányítókat
2022. aug. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!