Csak Gyurcsány Ferenc mentheti meg az országot a káosztól?
Figyelt kérdés
2022. júl. 17. 18:42
1/11 anonim válasza:
Szerintem más is képes lehet rá, de lehet Feri is, de nem biztos.
3/11 anonim válasza:
Ha lelécelne egy másik kontinensre, nagyobb előnyben lenne az ellenzék egy hangyafasznyival. Amúgy meg ellenzékváltás kellene, és sikerülne a kormányváltás.
5/11 anonim válasza:
Ki más?
Hiszen még konjunktúrában sem tudott kormányozni.
Most nyilván ihaj-csuhaj
6/11 Fsms válasza:
A pótolhatatlan emberek a temetőben fekszenek. Biztosan lenne jobb szakember mint Viktor vagy Feri.
7/11 anonim válasza:
Mi van???
Volt már rá esélye. Lapozzunk!
8/11 anonim válasza:
"Amúgy meg ellenzékváltás kellene, és sikerülne a kormányváltás."
Uncsi ez is. Áprilisban ott volt a lehetőség, hogy le lehessen váltani a Fideszt, nem éltetek vele. Nem most kell új ellenzékért kapkodni, most már nyelni kell, vagy elfogadni a jelenlegi ellenzéket, és velük dolgozni. Itt mire új ellenzék alakul, azok hosszú évek. Ha egyáltalán Orbán megengedi, hogy alakuljon.
9/11 anonim válasza:
Értem a problémádat, de én nem látok erre reális esélyt. Te igen? Soha nem voltak ilyen elutasítottak, soha nem tanulnak a hibáikból, csomóan csak fidesz által megvett kamu pártok.
10/11 anonim válasza:
Nem, túl őszinte ember, ez pedig nagy hátrány a polotikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!