Gázzal csak a konvektor működik, az nem érdekel, úgyis gyűlölöm a meleget. A vízzel és az árammal viszont nem vagyok hajlandó az ésszerűnél* jobban takarékoskodni (eddig sem pocsékoltam, például lekapcsolom a villanyt, ha 10-15 percnél hosszabb időre megyek ki a szobából, és nem folyatom vizet fogmosás közben), mert ennyi erővel Belső-Afrikába is költözhetnék. Szerintem nem olyan elrugaszkodott ötlet, hogy Európa közepén európai színvonalon szeretném tengetni a mindennapjaimat, amihez nekem hozzátartozik a rendszeres mosás-fürdés-takarítás. A bojlerrel és a hűtővel nincs mit tenni, azok zabálják az áramot, de ha a főzőlapon melegítenék vizet a mosogatáshoz, azzal sem lennék előrébb, jégvermet pedig ilyen b'szott melegben mégis hol alakíthatnék ki?
(* igen, tudom, hogy már nem így kell írni, de nem érdekel, mert az új szabály nettó hülyeség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!