Magyarországon hogyan alakult ki ez a túlzott arisztokrata berendezkedés?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy van egy tehetős réteg - és itt most nem csak a szuper gazdagokra és a politikusokra gondolok- aminek korlátlan pénz forrásai vannak, úgy élnek mint a királyok és ez az ország elsősorban az ő érdekeiket és igényeiket elégíti ki, mivel akik úgymond alsóbb rétegbe tartoznak, azok valójában ezt a tehetős réteget szolgálják ki, ők teremtik meg nekik, hogy drága autókkal járhassanak és naponta étteremben, mekiben kajálhassanak és márkás ruhákban járhassanak. Ez amolyan szimbiózis jellegű dolog, másnak is feltűnt ez?2022. júl. 17. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ezt szavazta meg a nép 12 évig, ez kell nekik.
2/2 anonim válasza:
Én nem tartom magamat gazdagnak, amiket írsz,hogy naponta étteremben eszik valaki,és jobb minőségű ruhákban jár, nem feltétlenül gazdag.
Én is ott eszek vagy pedig rendelek a pandáról,woltról.Sokkal egyszerűbb, mint főzögetéssel elcseszni a délutánjaimat.
Akkor főzök, ha home officeban dolgozok, jellemzően gyorsan elkészíthetőt pl:serpenyős lazac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!