Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is örül hogy végre nem...

Más is örül hogy végre nem csak az egyedülálló gyermektelen egészséges 25 fölötti embereket adóztatják?

Figyelt kérdés

Eddig nekünk nem volt semmi kedvezmény,havi 350 000 forint ot kap az állam a fizetésemböl.

A mostani módosítások nekem nem emelnek semmilyen kiadásomon.

2022. júl. 17. 16:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Napelem...
2022. júl. 17. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Már hogy lenne 15k többszöröse egy garzonlakás fogyasztása? :D

Valaki itt már nagyon szeeetne rezsicsökkentést csökkenteni. De sajnos várni kell még aug 1-ig, majd onnantól kezdődhet a műsor.

2022. júl. 17. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem speciel 10 év munkaviszony után lett gyerekem 1.Kapok érte 10.000ft adókedvezményt+csp-t.Nem tervezünk többet.Semmi más nem jár. Most majd fizetjük az emelt rezsit 😂Ha fázik a gyerek télen a 15-16 fokos házba majd fűtjük szeretettel.
2022. júl. 17. 17:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Még várd ki a végét...még csak most kezdődik a válságkezelés...már elkezdte a pénzbeszedést a fidesz, hamarosan eltörlik a stopokat is, ami szintén egységesen mindenkit érinteni fog.De addig még majdnem 3 hónap van.Az alatt még simán kitalálhat valami olyat, amitől ráfagy a mosoly az arcodra.Legyen igazad, de nehogy túl korán örüljél!
2022. júl. 17. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én nem úgy gondolkozom, hogy ha nekem szar, legyen másnak is az.
2022. júl. 17. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom hosszú távon ki fog jól járni. A minimalista/puritán életmódot folytató, gyermektelen, nyelveket beszélő, rugalmas időbeosztású emberek, akiknek még autójuk sincs. Ez a jövő. A klímaváltozás és a háború olyan irányba fogja elvinni a világot, amiben a nagy családos, nagy/több autós, nagy kertesházas, röghöz kötött emberek fognak a legnehezebben boldogulni. Magyarul itthon a csokosok.
2022. júl. 17. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
89%

Haha, így van. Egy MGTOW férfi akár a bérminimum feléből is meg tud élni, 1 évig félreteszi a fizetése másik felét, majd utána 1 évig megél munka nélkül. Így kell könnyű, gondtalan életet élni. Így kell kijátszani a férfiellenes nyugdíjkorhatárt. Így kell büntetni a feminista társadalmat.

Itt egy hasonló videó:

https://www.youtube.com/watch?v=ampmFHg-kcE

Ezenkívül ott van a kínai Lying Flat "Tang Ping", tehát hogy az emberek a lehető legkevesebbet hajlandóak dolgozni.

2022. júl. 18. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!