Már hogy lenne 15k többszöröse egy garzonlakás fogyasztása? :D
Valaki itt már nagyon szeeetne rezsicsökkentést csökkenteni. De sajnos várni kell még aug 1-ig, majd onnantól kezdődhet a műsor.
2022. júl. 17. 17:22
13/17 anonim válasza:
Nekem speciel 10 év munkaviszony után lett gyerekem 1.Kapok érte 10.000ft adókedvezményt+csp-t.Nem tervezünk többet.Semmi más nem jár. Most majd fizetjük az emelt rezsit 😂Ha fázik a gyerek télen a 15-16 fokos házba majd fűtjük szeretettel.
2022. júl. 17. 17:37
14/17 anonim válasza:
Még várd ki a végét...még csak most kezdődik a válságkezelés...már elkezdte a pénzbeszedést a fidesz, hamarosan eltörlik a stopokat is, ami szintén egységesen mindenkit érinteni fog.De addig még majdnem 3 hónap van.Az alatt még simán kitalálhat valami olyat, amitől ráfagy a mosoly az arcodra.Legyen igazad, de nehogy túl korán örüljél!
2022. júl. 17. 17:46
15/17 anonim válasza:
Nem, én nem úgy gondolkozom, hogy ha nekem szar, legyen másnak is az.
2022. júl. 17. 17:50
16/17 anonim válasza:
Elmondom hosszú távon ki fog jól járni. A minimalista/puritán életmódot folytató, gyermektelen, nyelveket beszélő, rugalmas időbeosztású emberek, akiknek még autójuk sincs. Ez a jövő. A klímaváltozás és a háború olyan irányba fogja elvinni a világot, amiben a nagy családos, nagy/több autós, nagy kertesházas, röghöz kötött emberek fognak a legnehezebben boldogulni. Magyarul itthon a csokosok.
2022. júl. 17. 20:05
17/17 anonim válasza:
Haha, így van. Egy MGTOW férfi akár a bérminimum feléből is meg tud élni, 1 évig félreteszi a fizetése másik felét, majd utána 1 évig megél munka nélkül. Így kell könnyű, gondtalan életet élni. Így kell kijátszani a férfiellenes nyugdíjkorhatárt. Így kell büntetni a feminista társadalmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!