Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok hogy Nyerges...

Támogatnátok hogy Nyerges André,a holló rend párt elnöke legyen a következő miniszterelnök?

Figyelt kérdés

Nyerges André egy független fiatal és képzett pénzügyi szakember,aki képes lenne rendbe tenni a gazdaságot.

Ő nem kötődik Gyurcsányhoz és a régi politikához,de szakképzett és intelligens jobbközép politikus.

[link]

Mi a véleményetek,támogatnátok hogy Nyerges André legyen a következő miniszterelnök?

2022. júl. 17. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Támogatom hogy Nyerges André legyen a miniszterelnök✅🏴🦅
Nem támogatom hogy Nyerges André legyen a miniszterelnök🚫🏴🦅
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Muszáj miniszterelnöknek lennie? Nem lehet valami országos főispán, vagy egyenesen király?
2022. júl. 17. 11:52
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Nem, de Torockait támogatnám.

Nekik konkrét programjuk volt a választásokkor, De neeeem mi ezt az idióta fidesz választottuk meg.. megint..

2022. júl. 17. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Nekem annyira elment a bizalmam, én már magyar emberre többet az életben nem szavazok!!! XD elég ha annyit mondok, kamu rendszerváltás. Nem, bocs. Ukránoknak szerencséjük volt Zelenszkijjel, aki még ukránul sem tudott. Lehet lepontozni, leszarom. Egy biztos, ebben az országban, ha Orbán véletlenül el is takarodna, egy ugyanilyen jönne a helyébe.
2022. júl. 17. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Ennél az alkalmatlan Fideszes bandánál lehet még ő is jobb lenne.
2022. júl. 17. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Hozzám nem jutott el ennek a pártnak a létezése, és az elnöke sem. Ha hozzám, fiatal választóhoz nem jutott el, akkor anyukám, apukám, 50-60 év körüli emberek, ők se tudják hogy létezik, akkor hogy akar egyáltalán 5% feletti eredményt szerezni, nem hogy miniszterelnök lenni???

Amúgy is a parlament választja a miniszterelnököt, a parlament soha nem szavazná meg

2022. júl. 17. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy szaros wc kefét is támogatnék Orbán ellen. Szóval nem tudom ki ez, neve is milyen, de felőlem jöhet.
2022. júl. 17. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!