Rajtam kívül zavar mást is, hogy a KATA-ért tüntetnek?
Figyelt kérdés
Szerintem, ha a rezsicsökkentés elvétele miatt tüntetnének sokkal többen mennének...2022. júl. 17. 11:29
11/17 anonim válasza:
Lesz az is! https://www.youtube.com/watch?v=Nbsr_Ncb6Rk
12/17 anonim válasza:
#6: Valóban! Tegnap este 10 körül belenéztem egy live-ba ami mutatta a tünetetést. Épp az látszott, hogy két kocsit nem engedtek tovább az emberek és ordítottak be az ablakon. A taxissal ugyanezt csinálták. Azért mert tüntetnek, miért kell bántani másokat, akik közelednek?
Nem a tüntetéssel van bajom. Végre észrevették az emberek, hogy mi a helyzet. Kár hogy nem előbb történt meg..
13/17 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy nem tudjátok normálisan leírni. Tényleg ennyire szar az oktatás vagy 4 évesek vagytok mind?
15/17 anonim válasza:
A rezsicsökkentés elvételéről még nincsenek meg a részletes szabályok és sokan ilyenkor nyaralnak, nem igazán foglalkoznak a jövővel. Majd ősszel-télen lesznek tüntetések.
16/17 anonim válasza:
Ez még csak a szokásos belvárosi bulinegyedes sétálgatas, nyár van, nagy a nyüzsgés, sokan tényleg csak a buli kedvéért vannak ott. Pedig ilyenkor már normális helyeken a politikusokat az utcára hurcolják kérdőre vonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!