A magyarok többsége el van hízva, miért baj ha emelkednek az élelmiszer árak?
Itt csak nagyobbak lesznek a különbségek...
Amúgy én mindent megengedek magamnak, sőt még ébresztő órám se szól, melóba se járok, és mégsem hízok. Haverom melózik 3x annyit mint én mégis pocka lett. Szóval nem látok össze függést anyagi jólét és hízás közt.
"csak nálunk nézik hülyének a dietetikusokat..."
Mi köze? Az lett árstoppolva aminek viszonylag magas kalóriatartalma van és viszonylag olcsó, egyértelmű okokból. Zsíros tejjel pedig mi bajod?
A fehér liszt meg kenyér tagadhatatlanul alapélelmiszer attól még hogy vannak egészségesebb alternatívái.
11#
Egy aprócska jótanács.
Feltehetőleg fiatal vagy.Nomost a kva helyzet az hogy az anyagcsere fiatalabb korban még gyors.Nem mindenkinek(pld haverod) de általában elnondható.Most még mindent meg tudtok zabálni, meg vedelheted a sört napi 10 et is fekve.Mégsem lesz semmi!(ilyen voltam én is egyébként)De mint ahogy mondtam"általában"mert kivételek mindig vannak(fiatalok is elhíznak),eljön az az idő,amikor szépen ez az anyagcsere kezd belassulni kb 30 felett,van akinek a huszas evei végén.És egyre csak lassulni fog!(Hacsak nem sportolsz mert az pörgeti)
Ekkor van az a felkiáltás hogy "de basszus,most se eszek többet, mégis hizok!!"
Azért hizol, mert ugyanazzal a mennyiséggel egy lasúbb anyagcserevel már jócskán megmutatkozik a calóriatöblet zsir formályában!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!