Villanynál havi résszámlás fizetésnél nem engedik nekem az azonnali végelszámoló számlát?
Ezt közölte az ügyfélszolgálat,mivel november közepén esedékes minden évben a leolvasás.
Egy magasabb beosztású E.ON-os ismerős azt mondta annyira rövid az idő nem tudnak mindent leolvasni, ezért valószínűleg az előző évi általányt veszik mindehol alapul, ez úgy került szoba, hogy mondtam neki én a havi átlagot beállítattam mindenhol a határ alá / amúgy épp felette voltunk/ és mondta nem sokat érek vele mert az előző átlagot fogják nézni! Ez kb olyan, mintha bemennél az étterembe és egyből odahoznák a jövő havi számládat is, mondván, eddig is mindig ennyit zabáltál itt, ezután is ennyit fogsz. Őrület ez az egész.
"amúgy épp felette voltunk"
Akkor nem sokat fogsz fizetni pluszba, év végén meg visszakpod a különbözetet.
Aki havi résszámlát választ,nem diktálhat, a havi mennyiséget emelheti és csökkenthette eddig.
Ők jönnek évente 1-szer leolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!