Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Villanynál havi résszámlás...

Gyula1971 kérdése:

Villanynál havi résszámlás fizetésnél nem engedik nekem az azonnali végelszámoló számlát?

Figyelt kérdés

Ezt közölte az ügyfélszolgálat,mivel november közepén esedékes minden évben a leolvasás.

Egy magasabb beosztású E.ON-os ismerős azt mondta annyira rövid az idő nem tudnak mindent leolvasni, ezért valószínűleg az előző évi általányt veszik mindehol alapul, ez úgy került szoba, hogy mondtam neki én a havi átlagot beállítattam mindenhol a határ alá / amúgy épp felette voltunk/ és mondta nem sokat érek vele mert az előző átlagot fogják nézni! Ez kb olyan, mintha bemennél az étterembe és egyből odahoznák a jövő havi számládat is, mondván, eddig is mindig ennyit zabáltál itt, ezután is ennyit fogsz. Őrület ez az egész.

#Villany-rezsi.
2022. júl. 16. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Attól függ, hogy kinek mit intézett a kormánya.
2022. júl. 16. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

"amúgy épp felette voltunk"

Akkor nem sokat fogsz fizetni pluszba, év végén meg visszakpod a különbözetet.

2022. júl. 16. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Diktálni nem tudod?
2022. júl. 16. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Aki havi résszámlát választ,nem diktálhat, a havi mennyiséget emelheti és csökkenthette eddig.

Ők jönnek évente 1-szer leolvasni.

2022. júl. 17. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, biztosan így van, de én diktálom és évente ugyanúgy jönnek leolvasni egyszer az órát. Mindenesetre egyelőre még senki sem tudja hogy lesz ez a határ megállapítva, ki mennyit fog fizetni. Gyanítom, hogy majd amikor megjön az első ilyen számla, akkor fog minden kiderülni.
2022. júl. 17. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!