Csak az átlagfogyasztás feletti eltörlését támogatom
Teljesen maradnia kellene, nem támogatom sem a teljes, sem a részleges eltörlését
33 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én 0rbán Viktor eltörlését támogatnám.
2022. júl. 16. 16:51
2/10 anonim válasza:
Töröljék el, de a lakossági díjszabás az maradjon.
2022. júl. 16. 16:51
3/10 anonim válasza:
Szerintem tisztába kellene tenni mennyi a valós beszer ár vagy a kitermelés ára és mindjárt látszana, hogy kamu az egész rezsicsökkentés csupán a valós árakon kellene adni a dolgokat és meg lehetne lazán fizetni.
2022. júl. 16. 16:58
4/10 anonim válasza:
Fokozatosan vonják vissza egy több sávos rendszerben egy korrekt átlagfogyasztást megállapítva, közben támogassák az otthonok energetikai korszerűsítését, erre lett volna 12 évük. Ehelyett évekig a piaci áron is felülfizettünk a rezsicsökkentéssel, most meg a legnagyobb válságban lökik oda a lakosságot a piaci áraknak, mikor tényleg szükség lenne a támogatásra. Ez a családbarát kormány.
2022. júl. 16. 17:00
5/10 anonim válasza:
Csak azt nem értem, fideszéknél hogy jön ki a matek. Minden számlán feltüntették idáig, hogy mennyivel kellett volna többet fizetni rezsicsökkentés nélkül.
Pl fizettél a gázért 30 ezret, de 40-et fizettél volna a rcs nélkül.
A rezsics. eltörlésével hogy lehet, hogy ezután nem a plusz 10-et fizeted, hanem 6-8-szorosát az eddigieknek?
2022. júl. 16. 17:04
6/10 anonim válasza:
5 - Spec. fidernyák matek. Nem ismered?
Hasonlóan számolják a 2/3-ot is...
2022. júl. 16. 17:10
7/10 anonim válasza:
Nem! A KATÁT kéne végleg eltörölni!
2022. júl. 16. 17:29
8/10 anonim válasza:
Mert a lakossági díjszabást is el akarják törölni.
Pedig az évtizedek óta létezik.
2022. júl. 16. 18:35
9/10 anonim válasza:
Amíg ilyen alacsonyak a bérek maradnia kell. Sajnos most szükséges visszavenni, de remélhetőleg ezzel sikerül megmenteni a rezsicsökkentés nagyobb részét és idővel visszaáll.
2022. júl. 16. 22:16
10/10 anonim válasza:
Nem a hazug rezsicsökkentésért kell teperni, hanem a lakossági díjszabás megmaradásáért.
Nekem azt írja a szolgáltató, hogy 2013. január 1. óta 326.277 Ft-ot spóroltam. 115 hónap alatt. Vagyis havonta átlagosan 2837 Ft-ot.
Hogy lesz ebből 50+ ezer fizetnivaló?
Úgy hogy a dagadt féreg a nyakamba bassza a világpiaci árat, de azt hazudja, hogy a rezsicsökkentést védi. Ez se nem jobboldali, se nem konzervatív, se nem keresztény. Ez egy bolsevik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!