Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyha nincs pénze az országna...

Hogyha nincs pénze az országnak áramra, akkor miért most csinálják ezeket?

Figyelt kérdés

Miért most emelik a politikusok fizetését? Miért most csinálják Európa legnagyobb tűzijátékát? Kit érdekel egyáltalán Európa legnagyobb tűzijátéka? A stadionokban még mindig fűtik a gyepet, vagy azt már lekapcsolták?

És akik szerint ez így oké, tiszteletben tartom a véleményeteket, de szerintetek ez hogy lehet így rendben? És ha válaszoltok, akkor kérlek értelmes válaszokat adjatok, ne azt, hogy mert Orbán azt mondta.

2022. júl. 16. 12:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 én is gondolkoztam azon, hogy ott van Paks, de arra az újabb kérdésre jutottam, hogy egy atomerőmű el tud látni árammal egy egész országot? És az a 12 forint mennyi áramot takar?
2022. júl. 17. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Az egészet nem tud sajnos
2022. júl. 17. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nyílván a paksra értettem, de pl dubai erőmű simán el tudna látni
2022. júl. 17. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
31%
Ha majd lesz annyi eszed, mint két porcelán verébnek, akkor meg fogod érteni, hogy ilyent csak a demagógok hajtogatnak. Egy rendkívül sok tételes költségvetésben vannak csoportok, és azon belül csoportok, ésígytovább, a költségek leosztásával. Ez nem úgy működik, hogy ha az egészégügy pocsékban van, akkor nem adunk pénzt a tömegközlekedés támogatására, vagy nem fizetünk két hónapig nyugdíjat. A tűzijáték maga egy pimf tétel ebben az egészben. Természetesen nem kell tűzijáték, de ha nincs tűzijáték, az csak a látszat. Az is fontos, hiszen saját példádon látod, a buta embereknek kell a látszat, de az akkor sem a lényeg. Lehet, hogy a tűzijátékot fedezi az, hogy egy órára le van kapcsolva a fővárosban a díszvilágítás, akkor meg? Egyébként csak annyi ember megy tűzijátékot nézni, amennyi elfér a megfelelő köztereken, szóval azoknak meg kell.
2022. júl. 17. 22:06
 15/15 A kérdező kommentje:

#14 honnan tudod, hogy buta vagyok? A tájékozatlan meg az idióta közel sem ugyanaz :) Nem tudtam hogy működik ez, ezért feltettem egy kérdést.

Értem én, hogy nem úgy működik hogy ha kell az egyiknek akkor elveszünk a másiktól, de nem is ezt írtam. Az a kérdésem, hogyha kell az egyiknek, akkor miért annak adunk akinek amúgy is sok van?

Lásd, az én öt éves ösztöndíjam közel se lenne annyi mint amennyivel most megemelték a politikusok fizuját, pedig ötös az átlagom. Ezzel nincs is baj, mert gyerek vagyok, nem kell fizetnem számlákat, de szüleimnek igen.

Nagyon szeretnék egy gekkót, és megegyeztem a szüleimmel, egy csomó dologban, én mindent tisztességesen betartottam, de nem lehet gekkóm, mert neki nappal folyamatosan kell lámpa, és most, hogy felmennek a villanyárak nem tudjuk, hogy mennyibe kerülne egy gekkó terrárium fenntartása. Nem az a gond, hogy nem lehet gekkóm (persze, szomorú vagyok miatta, de vannak nagyobb gondok is), és nem is a szüleim hibája, mert megígérték, hogy amint rendbe jönnek a dolgok megkapom, de akkor is fáj. Fáj, hogy megegyeztünk és nem tudják betartani az ígéretüket a számlák miatt.

A politikusok eddig is gazdagok voltak, most pedig méggazdagabbak. Nekik eddig is volt, miért nekik adják? Tudom, a politikusok fizetése nem fedezne sok áramot egy egész országnak, de valamennyit akkor is.

2022. júl. 18. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!