Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt a libsik,...

Miért hiszik azt a libsik, hogy akkora veszteség az országnak, ha kimennek nyugatra?

Figyelt kérdés
A libsik úgy hangoztatják mindig, hogy ők csomagolnak és kimennek nyugatra, mintha bárkit is érdekelne. Menjenek csak, még tolunk is egyet rajtuk a határon, hogy gyorsabban átérjenek! De akkor vissza ne jöjjenek! Lehet nyugaton mosogatni és munkásszállón lakni 15 migrivel egy szobában meg venni a szivárványos majonézt. Lehet élvezni a nyugati jólétet, hajrá!
2022. jún. 5. 11:14
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Kik azok a libsik?
2022. jún. 5. 11:15
 2/30 anonim ***** válasza:
81%
Szolnokról is elmentek a libsi orvosok, oszt most a szolnoki fityeszesek mehetnek a libsi Budapestre szülni.
2022. jún. 5. 11:17
 3/30 anonim ***** válasza:
18%
Brühü-ühü,szegény kis libbantok inkább csak sírnak,mintsem hogy kitakarodnának.😢
2022. jún. 5. 11:17
 4/30 anonim ***** válasza:
16%
De ezek a libsik vajon szeretik a hagymásbabot?
2022. jún. 5. 11:18
 5/30 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, ebbe nem szabad beleszólni. Nekem is állandóan mondják, hogy elmennek, nem maradnak, élhetetlen ez az ország, stb. Én nem mondok semmit, bólintok egyet, hadd tegyen, amit szeretne. Nem érdemes erről vitatkozni.
2022. jún. 5. 11:18
 6/30 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom miért hiszik, de hogy rajtuk kívül senkit sem ér veszteség az biztos. Én pl nem bánnám, ha már autolsó húzna kifelé.
2022. jún. 5. 11:19
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
Minden elmenő magyar ember az ország vesztesége.
2022. jún. 5. 11:20
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
Ez a takarodjál fiatal program kérem?
2022. jún. 5. 11:21
 9/30 anonim ***** válasza:
92%

Tehát, ha jól értem, azok az emberek az igazi magyarok, akik 100 éve nem itt élnek, egy másik országban dolgoznak, adóznak, alapitanak családot, halnak meg, de azok, akik itt születnek, de nem szeretik a rendszert, na azok húzzanak innen minnél messzebb.

Ez, mintha nekem kicsit kettős mérce lenne.

2022. jún. 5. 11:24
 10/30 anonim ***** válasza:
80%

A fidesz szavazók pl nem mennek el....mondjuk sok százezer sosem járt egyébként sem Magyarországon, kapják a sok pénzt innen, és küldik a szavazatot ahogy kell.....5 egymás mellé tett öltönyös disznó közül nem tudnák kiválasztani melyik a miniszterelnök.

Aztán a sok százezer roma, akiknek kiadja a vajda hogy a fideszre kell szavazni, és ennyi. Sokaknak tévéjük sincs, leírva meg sem ismerik a párt nevét, úgy kellett nekik megmutatni, melyik a fidesz a lapon.

Aztán a sok százezer közmunkás.....ha nem a fideszre szavazol, többé nem lesz munkád.....

Biztosan jól van ez így kedves magyar testvéreim?

2022. jún. 5. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!