A benzinkutasoknak nincs más lehetőségük csak veszteséggel árulni a benzint vagy átadni az üzemeltetést a MOL-nak?
Figyelt kérdés
Pl ha rossz minőségű benyát adnak, vagy nem fizetik be az adót, akkor nem függesztik fel a hivatalok a működésüket?#kommunism
2022. febr. 17. 11:12
1/18 anonim válasza:
Az ilyen kkvk eddig is vizezett benzint adtak.
Én csak OMV-nél szoktam tankolni.
Ha meg nincs útban, akkor Mol vagy Shell.
2/18 anonim válasza:
Oh, hidd el, hamarosan lesz új konkurenciája a MOL-nak, majd 4IG néven, vagy Lölő néven lesz új kúthálózat!
3/18 anonim válasza:
... aztán majd visszaveszik, és keresnek tovább...
4/18 anonim válasza:
Talán épp reggel olvastam, hogy változtattak, bezárhatnak ideiglenesen, csak be kell jelenteni.
5/18 anonim válasza:
#1 Látom kémia órán te is aludtál.....
6/18 anonim válasza:
#4 Meg tudnád adni, hogy hol olvastad, vagy belinkelnéd?
7/18 anonim válasza:
#4,6 Ez eddig is benne volt a törvényben. Bezárhatnak, viszont akkor nagyjából soha többé nem nyithanak ki. Ha be akarnak zárni akkor törlik a nyilvántartásból őket és semmi mást sem árulhanak. Aztán azon sem csodálkoznék, ha majd utána mikor újból ki akarnak nyitni "véletlenül" mégsem kapnak rá engedélyt a kormánytól.
8/18 anonim válasza:
Le lehet vinni a max. tankolasi mennyiseget 2 literre. Akkor majd mindenki a MOL-nal fog tankolni
9/18 anonim válasza:
Amúgy ha betiltják hogy limitet lehessen alkalmazni, akkor is van mit lépniük. Kezdve azzal hogy a benzinkút magánterület, engedély nélkül meg ugye tilos a belépés. De akármit csinál a kormány, ki tudják játszani. Szerencsére.
10/18 anonim válasza:
Nincs egy hete se, hogy 459.90-ért tankoltam.
Érdekes, hogy egyes kis kutak még olcsóbban is adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!