Hány kWh áramot fogyasztasz havonta ?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok hányan lépik tul a 210 kWh-ot, és válnak luxus fogyasztóvá ?
Nálunk kb 380-400 körül alakul, tehát bőven fölötte vagyunk.
2022. júl. 16. 00:43
2/20 anonim 

válasza:

430 elvileg, de hamarosan lecseréljük a bojlert
3/20 anonim 

válasza:

Amennyit Doktor Miniszterelnök Úr megenged nekünk magyaroknak.
5/20 anonim 

válasza:

640 gáz nincs a településen egyáltalán. Árammal megy minden, a melegvíz és fűtés is. Legalábbis eddig. Most majd fával váltom ki amit lehet. Nem vagyok hajlandó segítséget nyújtani a kormány elb*szott gazdasági lépései eltusolásához.
6/20 anonim 

válasza:

Nem tudom a 210 hogyan lehetseges. Bar en kulfoldon elek, igy engem nem erint, viszont a hazam kicsi, uj, energiatakarekos, szigetelt, uj haztartasi gepek, csak LED lampak vannak es igy van a fogyasztas 400-500 kWh. Ha nem lenne a klima, akkor is lenne 250-300kWh a fogyasztasunk.
8/20 anonim 

válasza:

2#sajnálattal közlöm én már túl vagyok a kísérleten és semmivel nem fogyaszt kevesebbet egy drága bojler mint egy olcsó. Végülis fűtőszál fűtőszál:/
9/20 anonim 

válasza:

67-et.
Fejenként.
3 főre.
Így pont limit alatt vagyunk, átlag fogyasztással.
Ja, mégsem, mert van még 3 fő a családban ugyancsak "átlag fogyasztással".
A 2011-es KSH szerint 2,36 fősek voltak átlagosan a háztartások. A 210 kWh-t elosztom ezzel, 89 kWh/hó/főre jön ki az átlagos fogyasztás. A 67 kWh/hó/fő fogyasztással baromi pazarló módon élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!