Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlagfideszes szerint már...

Az átlagfideszes szerint már az is pazarló életmód, ha a háztartásban olyan luxusok vannak, mint villanybojlet, hűtőszekrény és TV/számítógép?

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
ja
2022. júl. 15. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Az átlagfideszes pár hónapja még mágjára vetette volna MZP-t mert megemlítette a spórolást.
2022. júl. 15. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen, vérfidder nagybátyám a 100 nm-es hodályában már tervezgeti, hogy télire beköltözik a családjával a nappaliba, hálózsákokban, kis rezsóval stb. Röhögve mondja. Közben szidja az ukránokat, hogy miattuk lesz magas a rezsi. Viktor az Isten még mindig neki 😂
2022. júl. 15. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Van olyan hűtőszekrény, amit igenis fényűzésnek gondolnék - főleg egy kisebb háztartás esetében...
2022. júl. 15. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
3: nem gondolja, hogy Orbán átverte a rezsivel?
2022. júl. 15. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
5, nem, egyáltalán... Szörnyű. Ontja magából facen a kormánypropagandát továbbra is.
2022. júl. 15. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
3as mondjuk az ilyen degenerált megérdemli már bocsánat tudom hogy a rokonod de erre mit mondjak xd. Amúgy azt nem értem miért nem lehet azt hogy mindenki nyíltan mondja meg kire szavazott és aki a Fideszre azokkal fizetesse ki a kormány a többlet árat végülis a nagybátyád szerintem ebbe is belemenne csak azt kéne mondani h az ukránok meg Brüsszel miatt kell csak nektek fizetni figyelj engem nem zavarna a dolog meg szerintem az össze többi embert sem akik nem rájuk X-eltek akik meg igen azok örülnek hogy az uruknak végre tudnak nyilvánosan is valami jót csinálni a Fidesz meg örül mert van kit lehúzni szerintem ez egy Win Win helyzet mindenkinek.
2022. júl. 15. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
24%

"miért nem lehet azt hogy mindenki nyíltan mondja meg kire szavazott"

1. Azért, mert a szavazás titkos.

2. Azért, mert nem lehetne kinyomozni, hogy ki az, aki tényleg nem rájuk szavazott, meg ki az, aki csak azért mondja, hogy ne kelljen fizetnie.

2022. júl. 16. 09:19
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
8as tényleg :D ? És szerinted amit utána leírtam annak is megtudod mondani a valószínűségét hogy bekövetkezik ? Istenem xd nem tűnt fel hogy teljesen poénnak meg iróniának szántam, hogy a sok degeneráltnak kéne megfizetnie azt a költséget amit az elmúlt 12 év csodálatos X-elése hozott mindenki nyakára.
2022. júl. 16. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!