Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj, ha rizsacsökkentésn...

Miért baj, ha rizsacsökkentésnek vége? Egy átlag usernek párezer forintot jelentett csak havonta.

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
EDDIG pár ezret jelentett, jelen helyzetben az árak duplázódását jelenti.
2022. júl. 15. 15:59
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Alapvetően igazad van. Csak nem egy energiaválság közepén.

A másik dolog, hogy a fidesz ideológiájának alappilére volt a rezsicsökkentés. Ez már azt jelzi előre, hogy megrepedt a fidesz pajzsa, a vég közeledik.

2022. júl. 15. 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Nem a számlákon színes háttérben megjelenő tájékoztató adatokat kéne nézned.

Ott nem 6,5-szeres áram és nem 8,3-szeres világpiaci árhoz mért megtakarításról írnak.

2022. júl. 15. 16:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Ámen.
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Én nézegettem. Aki 210 felett van az sem fizet sokkal többet, csak aki ipari mértékben pazarol [link]

Az átlag alatti fogyasztóknak pedig megmarad a rezsicsökkentés

6/12 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy pont most lenne szükség rizsacsökkentésre, mikor tényleg válság, vészhelyzet, recesszió van.

Ehhez képest, akkor volt, amikor jól ment a szekér, szóval szükség se volt rá :D

Szóval az a nagy baj, hogy az emberek hülyére vétele folyik itt :D

2022. júl. 15. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Egyedül élek, öreg, korszerűtlen gázfűtéssel, nyugdíj előtt. Az nagyon alacsony lesz. A havi számlám 27 000 Ft, úgy hogy minden hónapban ennyit fizetek, csak fűtés megy gázról, nap közben nem vagyok otthon, csak az őrláng megy. Este sem csinálok trópusi hőséget.

Ezzel nagyfogyasztó vagyok? Egy táblázat szerint 90 forintra fog emelkedni.

Ha korszerűbbre cserélném, minimum másfél millióba kerülne, amit egy összegben kell kicsengetnem, de nincs. És jelentősen nem csökkenne a fogyasztás. Remélem a kenderkötelet még meg tudom venni, meg fel tudok mászni a padlásra.

2022. júl. 15. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

"Egyedül élek, öreg, korszerűtlen gázfűtéssel, nyugdíj előtt. Az nagyon alacsony lesz. A havi számlám 27 000 Ft, úgy hogy minden hónapban ennyit fizetek, csak fűtés megy gázról, nap közben nem vagyok otthon, csak az őrláng megy. Este sem csinálok trópusi hőséget."

Nem tudom, milyen és mekkora lakásod van, de nekem egy szigeteletlen garzon fűtése, egy ezeréves konvektorral trópusi hőségre sem tud a "határ" felére se kijönni, de még a harmadára is nehezen, közben a melegvíz is gázról megy.

Bizony most jött el az ideje a nagy hodályok eladásának. Egyedül sajnos egy ember már nem tud fenntartani egy nagyobb lakást vagy egy házat.

Ezt nem a kormány védelmében írom, az ott rohadjon meg, ahol van.

2022. júl. 15. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
76 n2, három szoba. 50 éves, saját kezünkkel építettük. Nem úgy terveztem az öregkoromat, hogy a puszta létezésemen kívül ne jusson más.
2022. júl. 15. 16:24
 10/12 anonim ***** válasza:
84%

8#

Ha most mindenki el akarná adni a nagyobb házát, hogy kisebbet vegyen helyette, hogy beleférjen a rezsihatárba, ki venné meg a nagyot és honnan lenne, annyi kisebb?

2022. júl. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!