Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lesz valamikorra megszervezve...

Lesz valamikorra megszervezve egy nagyobb tüntetés valahol?

Figyelt kérdés
Lesz valahol tüntetés ez ellen az ocsmányság ellen amit FIDESZ létrehozott?

2022. júl. 15. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Kitartok FIDESZ mellett! Hajrá Orbán Viktor!
Leszarom az egésszet!
Mondjon le Orbán Viktor Pártjával együtt takarodjon el innen!
31 szavazat
 1/9 árokpart ***** válasza:
78%
Már lassan régen késő lenne, de mindenki csak hallagat. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem mozdulnak meg az emberek.
2022. júl. 15. 14:02
 2/9 A kérdező kommentje:

én se értem, úgy látszik Orbánnak tényleg sikerült egy agyhalott társadalmat létrehoznia, 2006-ban ki tudtak menni az emberek most miért nem!? hol van megint az a kemény fasza mag akik harcoltak ezek ellen söpredékekel szemben!?

öszintén tegnap még 575ft vettem 1kg kenyeret (legolcsobb legszarabbat) ma reggel már 685ft lett....és akkor még nincs vége aztmondják...mi lessz itt decemberre 1500ft lesz kenyér plusz rezsi me a benzin!!!!

Szerintem itt sokan elfognak költözni innen.

2022. júl. 15. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Amig a 3 millio fideszes tapsol addig nincs mirol beszelni.

De nem kell felni, nem fog fajni.

2022. júl. 15. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"hol van megint az a kemény fasza mag akik harcoltak ezek ellen söpredékekel szemben!?"

Azokat a fidesz fizette anno, a nagy részüket. Napi 7 ezer forintot kaptak, akik sátrat vertek, és odaszartak, kirakatot törtek. Akkor sem ingyen, magukért csinálták az emberek.

2022. júl. 15. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Minden nap van tüntetés, tegnap előtt is volt, tegnap is volt, ma is lesz és holnapra is hirdettek már egyet. Nyilván ki kellene menni, akkor lenne nagy, ha nem megy ki senki, akkor sose lesz nagy tütetés :D

Ha csak 400 ember megy ki, ők nyilván nem tudnak tenni semmit sem, mert még a rendőrök is csak kiröhögik őket.

2022. júl. 15. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

Lassan mondom, hogy te is értsd:

TÍZ

ÉVVEL

EZELŐTT

KELLETT

VOLNA

Főttojásból már nem lesz csirke ha véresre ordítod a torkodat, akkor sem.

2022. júl. 15. 14:22
 7/9 A kérdező kommentje:
én nem tudom mi ez, de azt tudom hogy ha most nem reagál semmit a nép akkor ennyi erővel faggyon meg haljon éhen 1,5-2 millió minimálbéres meg kisnyugdijas...kit érdekell ugyse fognak semmit se reagálni...alapvető élelmiszerek meg legyenek 5x-ször drágábbak nem baj...hát mer gyucsány meg soros...
2022. júl. 15. 14:24
 8/9 árokpart ***** válasza:
91%
Ez az nem is értem a netadó miatt is kimentek spontán, most meg csak vannak még azt is el tudom képzelni, hogy rengetegen annyira agyhalottak, abban reménykednek, hogy Orbán Viktor egyszer csak újra megszólal és azt mondja, hogy ez tényleg túlzás lenne és visszavonjuk. Aki ezt olvassa és ebben reménykedik az ezt gyorsan felejtse el. Amit ő a Kossuth rádióban bemond azon önmagától, kommentek miatt nem fog változtatni.
2022. júl. 15. 14:28
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Lölölölölöllő-lölllölő - Hohohohohóhó [ ]
2022. júl. 15. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!