Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A híd lezárásnak mi a célja?...

A híd lezárásnak mi a célja? Hogyhogy nem a várban tüntetnek?

Figyelt kérdés

2022. júl. 14. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Eger messze van, el se ér odáig a kamera.
2022. júl. 14. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Minél több ember bosszantása. Minden hülyének az jut eszébe, hogy lezárjon egy hidat, mintha ettől bármi is jobb lenne.
2022. júl. 14. 22:16
 3/9 árokpart ***** válasza:
72%
Mert létszámban ahhoz sokan kellene lenniük, hogy hírértéke legyen.
2022. júl. 14. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Elvileg van félmillió katás... hányan is voltak tüntetni közülük a módosítás ellen? Na, hát aki nem volt kint, annak megfelelnek a változások... a katások úgy látszik akarják a szigorítást. Innentől kezdve a súlyos kisebbségben lévő változás elleniek vergődtek valamit, próbáltak hangosnak és nagynak tűnni, de nem voltak azok.

Vannak olyan helyzetek, amikor a fideszt meg lehet állítani, amikor tényleg tömegek mennek ki az utcára... pl internetadó. A katások nemhogy a társadalmat, de még a katások többségét sem tudták kivinni a tüntetésre... szánalmas, hogy ennyire nem tudnak kiállni magukért.

2022. júl. 14. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs cel
2022. júl. 14. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Analógia a 2006-os események kapcsán.
2022. júl. 15. 01:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Így óvják meg az állagát, - hogy ne kopjon el idő előtt az aszfalt! :D
2022. júl. 15. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
4es ilyen alapon megkéne tiltani a tüntetéseket ha nincs elegen és kissebbség akarna tüntetni nem kéne hagyni ugye? Csak hát a tüntetés ALAPJOG haha
2022. júl. 15. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
4-esnek üzenem, hogy egyelőre KATÁS vagyok Heves megyéből, és dolgoztam, mint sokan mások egy pénteki napon, akármilyen szar is nekem az ügyfeleim számítanak rám, és ez nem az jelenti, hogy nem vagyok felháborodva azon, hogy 2 nap alatt kihúzzák a szőnyeget a lábam alól, szimplán csak próbálok megélni ahelyett hogy 130 km-t utazzak és kiessen ez az idő, ettől függetlenül persze lokálisan én is megteszem a tőlem telhetőt, hogy az ismerősöknek elmesélem ugyan miért is nem jó ez se nekem, se nekik. Ne abból indulj ki, hogy kik vannak ott személyesen, mert tudod ez az ország nem csak Budapestből áll.
2022. júl. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!