Lényegében hiába sporolsz akkoris brutális számlát kaphatsz, ez már tényleg undorító így amit a Fidesz csinál?
Lényegében hiába kapcsolsz le mindent és ülsz sötét szobába akkor is brutális számlát kaphatsz, ugyanis az előző év fogyasztásidból fogják a számlát kiállítani neked...ez undorító a Fidesz részéről mert erről így nagyon nem volt szó, abszolút az volt a kommunikáció hogy nyugodtan ülj a kedved tartja a meleg szobába még 2 héttel ezelőtt is ezt mondta Gulyás, semmi spórolást nem mondtak azt nevelték az emberekbe hogy megvédjük a rezsicsökkentést és társai...rengeteg idős ember aki szigeteletlen régi fa ablakok nagy házban él most hirtelen hatalmas számlát kap és nem tud mit csinálni....
"komolyan nem értem, hogy kik iroagatnak ide, akik ennyire nem látják át, hogy működik az egész gazdaság"
Kezdjük ott, hogy a rezsicsökkentés eleve egy rossz koncepció volt, de akárhányszor ezt felemlegettük nektek, csak befogtátok a fületeket. Lemerném fogadni, hogy ha visszanéznénk a hónappal ezelőtti GyK-s posztokat a rezsicsökkentésről, akkor a ott találnánk téged is, ahogy a fidest kampányhazugságait ismetelgeted. Negyedáron kapjuk az energiát az oroszoktól? Nem változtatunk a rezsicsökkentésen? Mind hazugság volt aminek terjesztésében te is aktívan részt vettél. Te és/vagy más, álralában 2 es fél karikas fideszes hozzászóló, persze többetmagatokkal.
A KATA megszorítás konkrétan olyan gyorsan végbement, hogy aki elment nyaralni, az már csak akkor kapott hírt erről, mikor hazaért. Semmi átfutási idő nem volt.
A rendeleti kormányzást azért kapta a kormány és tarthatja fenn, hogy letudja reagálni a szomszédos háborút. K*rvára nem azért, hogy a saját hülyeségeit a lehető leggyorsabban és társadalmi egyeztetés nélkül lenyomhassa az emberek torkán!
"AZ ÚJ SZABÁLY AUGUSZTUS 1-TŐL LÉP ÉLETBE, EZT KÖVETŐEN IS AZ ELŐZŐLEG MEGÁLLAPÍTOTT ÉVES ÁTLAGFOGYASZTÁSRA LESZNEK KIÁLLÍTVA A SZÁMLÁK."
Ezt mégis hogy a búsba kell érteni? Ha én az elmúlt évben kicsivel az átlag felett vagyok, de augusztusban, mikor bediktálom a mérőállást, akkor pont benne vagyok a 210 kwh-ban, akkor mi van? Kiszámláznak pluszban annyit, amennyivel több volt a tavalyi fogyasztás, vagy mi a fax?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!