Lényegében hiába sporolsz akkoris brutális számlát kaphatsz, ez már tényleg undorító így amit a Fidesz csinál?
Lényegében hiába kapcsolsz le mindent és ülsz sötét szobába akkor is brutális számlát kaphatsz, ugyanis az előző év fogyasztásidból fogják a számlát kiállítani neked...ez undorító a Fidesz részéről mert erről így nagyon nem volt szó, abszolút az volt a kommunikáció hogy nyugodtan ülj a kedved tartja a meleg szobába még 2 héttel ezelőtt is ezt mondta Gulyás, semmi spórolást nem mondtak azt nevelték az emberekbe hogy megvédjük a rezsicsökkentést és társai...rengeteg idős ember aki szigeteletlen régi fa ablakok nagy házban él most hirtelen hatalmas számlát kap és nem tud mit csinálni....
Ez még csak találgatás. Ez így baromi igazságtalan lenne, és nem is tudnák az embereken behajtani, meg nem is ösztönöz a spórolásra, tehát semmilyen szempontból nem lenne értelme.
Szerintem most kiszivárogtatták ezt a b*romságot, hogy ha majd előjönnek az igazi elképzeléssel, akkor könnyebben lenyeljék az emberek, mert bármi is lesz az, még mindig jobb lesz, mint ez a verzió.
kérdező, fordulj Brüsszelhez és a nyugathoz, szerinted a Fidesz tehet erről te tanulatlan?
A gazdasági helyzetről részben nem a Fidesz tehet...DE arról kurvára tehet hogy hazudott félrevezette a népet mert háború már elég régóta van, ha picit is átlátja az ország gazdaságát akkor akkor látja hogy nem fog működni a rezsicsökkentés mert már háborúban durván elkezdett emelkedni a földgáz ára és nem azt kommunikálja az emberek felé hogy minden rendben megvédjük a rezsicsökkentést teljesen, hanem felkészíti az embereket a spórolásra és az energia válságra
Nekem 50 ezres villanyszámla várható.
Azt hiszek éhen halok a 3 állatommal együtt. Mert vagy a számlákat fizetem be vagy enni veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!