Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány is mosta az emberek...

Gyurcsány is mosta az emberek agyát?

Figyelt kérdés
Én akkor még nagyon kicsi voltam, így nem tudom, mi volt akkor. Viszont Orbán elég erőteljesen nyomul, az egész média szinte az övé. Ahol persze nem megy más, mint a baloldal mocskolása, meg, hogy milyen jó a magyarok, hogy ilyen miniszterelnökünk van, ellenben a nyugaton... Szóval Gyurcsány is tolta a propagandát?

2022. júl. 15. 09:40
 1/6 anonim ***** válasza:
6%
Gyurcsány is, sőt ő még egy csomó ártatlan embert is összeveretett 2006-ban.
2022. júl. 15. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
20%
Igen, mindegyik ezt teszi. Ez a """demokrácia""".
2022. júl. 15. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, megvolt a baloldali médiatúlsúly.

Csak közben beengedték az ellenzéket a köztévébe. Ők megkapták a kellemetlen kérdéseket, de legalább válaszolhattak rá.

2022. júl. 15. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szinten nem. Olyat biztosan nem fogsz találni Gyurcsánytól, hogy emberek most vizitdíjat kell fizetni, mert Soros megtámadta az országot, és ha nem fizettek elvisznek a nácik és Orbán alatt amúgy is 6000 ft lenne a vizitdíj.
2022. júl. 15. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Leadta a közmédia az öszödi beszédet. Most vajon leadná?
2022. júl. 15. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Közel sem volt ilyen szintű agymosás, mint most. Akkoriban az olyan műsorokban, mint a Napkelte, folyamatosan ott voltak az ellenzékiek is. Volt, hogy egymást váltotta Orbán és Horn.
2022. júl. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!