A rezsicsökkentést el kell törölni, de tűzijáték rá azért van pénz?
1. Nem törölték el a rezsicsökkentést.
2. Kérd már számon, hogy hová lett a főváros 270 milliárdja, hogy kik túrják fel és hagyják félbe a fővárosi közterületfelújításokat, hogy 40 (!!!) “ tanácsadó” egyenként havi 2 milliós nettója összesen mennyit kóstál
Azzal foglalkozz, hogy 2019 ősze óta rothad a főváros, és a balliberális önkormányzatoknál csontig szétlopták a vagyont és a kasszát.
Szórják a pénzt még mindig:
Index - Sport - Közel egymilliárdba fájhat a magyar Világjátékok-csapat szereplése
Ha kikötteti az áramot akkor mégis hogy a bánatba fog eljutni szerencsétlenhez az a csodás ige amit a Fidesz már jó ideje terjeszt a média által?!
Én tökre adom, amit az egyes mond, minden szava igaz, de akkor kérdem én, nem kellett volna inkább egy olyan kormányt választani, aki ellen tud állni ezeknek az intergalaktikus hatalommal biró libsiknek, hogy ne tegyék tönkre az országot? Ennyire gyenge kormányunk lenne?
Mi értelme van egy nemzethynek mondott kormánynak, ha ennek ellenére is a hatalmasságos Gyurcsány irányitja a magyar gazdaságot?
"2. Kérd már számon, hogy hová lett a főváros 270 milliárdja, hogy kik túrják fel és hagyják félbe a fővárosi közterületfelújításokat, hogy 40 (!!!) “ tanácsadó” egyenként havi 2 milliós nettója összesen mennyit kóstál"
A főváros költségvetése nyilvános, de neked mégis sikerül hülyeséget írni. Még a fideszese média szerint sem kapnak a fővárosi tanácsadók egyenként 2 millió nettót, inkább annak a harmadát, de annyit se. Egyrészt, másrészt pedig látom távolról kerülöd a tényt, hogy a kormány évek óta az önkormányzati bevételek elvonásából (is) tartja fenn magát.
Most augusztus 20-ig megint hallgathatjuk a balosoktól, hogy minek kell tüzijáték? Ha annyira nem akar senki, akkor hogy lehet, hogy nem tudom hány százezer ember szokott kimenni megnézni?
De ha meg nem lenne, akkor azért hisztiznétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!