Mennyi most az áram piaci ára? Mennyivel fogok többet fizetni ha most 23e a havi villanyom?
107.776 forint, utánanéztem neked a táblázatban.
Szívesen.
#1 Ez most komoly?????
Így is úgy vagyok hogy kifizetem a számlákat és épp hogy kihúzzuk valahogy hó végéig. Utolsó pár napban már alig van valami a hűtőben..
Ha et kifizetem, éhen döglünk........
Még nem jelent meg a rendelet, egyelőre senki sem tudja. A táblázat nem hiteles, nem tudni, hogy honnan van.
Itt vannak a nagy tételes tőzsdei árak:
A jelenlegi 37Ft/kWh helyett ezek olyan 160-165Ft/kWh környékén mozognak. Ha az egyetemes szolgáltatók is tőzsdén szerzik be az áramot és a teljes költséget áthárítják akkor ma kb ennyivel lehet számolni.
Jelenleg ez durván 4,5-szer drágább, mint a lakossági villamosenergia díja. Fogod a számládat, megnézed a fogyasztás résznél szereplő értéket, megszorzod 4,5-lel majd hozzáadod a járulékos rendszerdíjakat.
#6 Ahol lakom, ez egy pár házas apró település (közigazgatásilag egy nagyobb településhez tartozik, de több kilométerre van attól)
Lényeg a lényeg hogy nálunk nincs vezetékes víz, a házi vízmű pedig ennyit fogyaszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!