Mi a vételezési hely? Nekem a lakcímmem van 4 villanyórám. 2 vezérelt és 2 nappali. Ez 4 vételezési hely, vagy 1?
Nézd meg a villanyszámlán, azon kiderül, hogy hány fogyasztási helyről van szó! Ha egy házszámon van a két ingatlan, akkor egyébként szinte kizárt, hogy két fogyasztási helyről lenne szó.
A nyilatkozatok szerint fogy. helyre vonatkozik a korlát, de még nem született meg a rendelet, úgyhogy pontos részleteket egyelőre senki nem tud.
Ez hülyeség hogy ha egy házszámon van, akkor egybe veszik. Egy társasház is egy házszámon van, és van benne 10...20....50 fogyasztási hely. És történetesen ha ebben a társasházban 30 lakásból 10 egy ember tulajnona, akkor is 10 helyen lesz figyelembe véve külön-külön a kedvezményes fogyasztás plafonja.
Nálunk is, családi ház, három mérőhely van, 3 24 órás és 2 vezérelt mérővel. Nem rég irattam át mindent a saját nevemre, ameddig éltek a szüleim, az ő nevükön volt. Csúnya lenne, ha most az eltlrő fogyasztói azonosítójú fogyaszásokat egybe összegeznék. Azt tartom elképzelhetőnek, hogy a vezéreltet és a 24 órásat összeadják egy-egy fogyasztási helyen.
Pont úgy vagyok mint 3-as. Egy telek, egy helyrajzi szám, egy házszám, két ház, két óradoboz 1-1 A és 1-1 vezérel óra. Nagyszüleim elhaltak, nevemre irattam - kire is irattam volna... most faterral vagyunk a két házban.
Nagy ráb..ás lesz ha a 4 órát egybe veszik, ugyanis villannyal fűtünk. Akkor megyek én is Pestre tüntikézni.
Vízórából is 2 van. Gázból azért csak 1, azt nem vezettük be mindkét házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!